Podijeli objavu

Uživajte u glazbi

Prekrasan vikend je pred nama, nadamo se da ćete ga iskoristiti maksimalno uz ovu odličnu glazbenu podlogu… 🙂

Goran Bare & Majke – Ljubav krvari

“Nuspojave”, novi studijski album Gorana Bare & Majki objavljen 30. ožujka, u prvom tjednu prodaje stigao je na prvo mjesto HR Top 40 liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj! Odlična prodaja albuma pokazuje kako će album “Nuspojave” definitivno postati kultno izdanje koje svakom novom recenzijom opravdava status rock albuma godine!

Gretta – Gravitacija

Na albumu ‘Gravitacija’ nalazi se jedanaest pjesama, a najavljen je singlovima “Tobogan”, “Vatromet za kraj”, “Mali svijet” i “Gravitacija”. Uz deset autorskih pjesama, Gretta predstavlja i prvu obradu u karijeri – “Kud plovi ovaj brod?” Radojke Šverko. U snimanju albuma članovima benda su se pridružili Tara Rosandić (vokal na pjesmi “Voli me”), Mladen Subošić Suba iz Hladnog piva (prateći vokali), Srđan Sekulović Skansi (synth) te Katarina Medanić (prateći vokali).

Tonka – Jedno jutro

“Jedno jutro je pjesma o pretpostavci da sutra ne postoji, da je danas zadnji dan kojeg imamo. Istiniti osjećaji i postupci vođeni isključivo srcem, bez ikakvog promišljanja. Tekst pjesme je poput zavjeta, a tu leži najveća snaga pjesme.” Nježna, ali misaona pjesma donosi nam i takav spot. Distopijski scenarij praznih prostora, usamljenih pejsaža, tihih ulica, praznih dućana koji i dalje žive svoj život bez glavnih likova naizgled su neshvatiljivo i pusto okruženje u kojem Tonka pronalazi smisao i nadu obraćajući se voljenoj osobi.

Natali Dizdar – Nećeš me, zar ne

„Nećeš me, zar ne“ nalazi se na trećem studijskom albumu „Iluzije“. Novi album je do sad dobio sve najbolje glazbene kritike i proglašen je top albumom u cijeloj regiji.

Mangroove feat. Dado Topić & Igor Geržina – Pokušaj

U singlu ‘Pokušaj’ koji su Mangroove snimili u suradnji s legendarnim glazbenikom Dadom Topićem, pridružio im se i svjetski priznati saksofonist Igor Geržina.