Podijeli objavu

Uživajte u glazbi

Naša preporuka za kraj radnog tjedna su ovih pet odličnih suradnji!

Jan Kinčl & Regis Kattie ft. Luka Veselinović – Florette

Ugledni režiser Dalibor Barić režirao je spot za pjesmu Florette, digitalni singl Jana Kinčla i Regisa Kattieja koji najavljuje skorašnje izdanje In Plain Sight. Vizualni tretman pjesme dosljedno prati dualnost Janove i Regisove glazbe kroz kolaž ispunjen nostalgičnim motivima i ranom računalnom grafikom. Spot je svojevrsni foto album koji kroz kontrast oplemenjuje sjetnu atmosferu jazza i plesni ritam elektroničke glazbe.

 

Helem nejse ft. Marko Louis – Kabadahija

Kabadahija je pjesma o našoj generaciji. Generaciji kojoj nije dopušteno da ljubi koga hoće, nego koga mora. Generaciji koja na svojim plećima nosi teret i odgovornost naših očeva. Ova pjesma je korak ka tome da zajedničkim snagama kažemo „ne“ svim nametnutim nacionalnim, religijskim, političkim, generacijskim i ostalim podjelama. Ovo je priča o Eni i Borisu, pravim i istinskim herojima, čija je jedina ideologija ljubav. Ljubav koja je jača od svega.

 

SASSJA ft. Darko Rundek – Savana

Jedna neobična i jako zanimljiva glazbena suradnja krije se na novom Sassjinom albumu „No problemo“. Radi se o pjesmi „Savana“ koju je Sassja snimila s Darkom Rundekom. Za pjesmu „Savana“ su snimili i spot na Braču u režiji Jasmina Jatića, na teritoriju udruge „Zemlja Za Nas“ u vrlo kreativnoj atmosferi.

 

Hladno pivo ft. Josipa Lisac – Soundtrack za život

Nakon 14 godina “glasovi, tonovi rasuti” skupljeni su ponovno, ovaj put u suradnji Hladnog Piva i Josipe Lisac. Krik dive reže sivu svakodnevicu kao i rifovi Hladnog Piva koji odzvanjaju zagrebačkim ulicama od 1987. godine. Svi tražimo tu pjesmu koja će nam biti štit i riječi kojima ćemo sjeći sve što nam smeta – “Soundtrack za život” je zato tu, u novoj verziji, kao posveta svemu što su dečki iz Hladnog Piva u ovih 30 godina napravili, kao posveta svima koji su ostavili trag u bendu i kao zahvala svima koji su uz glazbu Hladnog Piva sve ove godine!

 

Frenkie, Kontra, Indigo ft. Shtuka – Bratmoi

Frenkie, Kontra i Indigo su 2016. godine predstavili svoje zajedničko studijsko izdanje – album „Putanja“, s kojeg se posebno istaknula pjesma „bratmoi“ feat. Shtuka, koja je ubrzo postala i favorit publike. Prošle godine predstavili su remix pjesme, u kojem se kao posebni gosti pojavljuju Edo Maajka & Juice.