Podijeli objavu

Nagrada Emmy koja se dodjeljuje za najbolji tv-program, ove godine neće imati voditelja po uzoru na dodjelu nagrada Oscar.

Razlog ovakve odluke je niski rejting velikih dodjela nagrada koje su u zadnjih nekoliko sezona, čini se pomalo izgubile svoj kultni status – piše index.hr

Još nije poznato tko će najavljivati pobjednike. Zna se samo da će tv-kuća Fox u potpunosti ažurirati cijelo emitiranje.

“Naš je posao podići rejting programa godine kad već imamo sreću da ga emitiramo”, rekao je izvršni direktor Fox Entertainmenta, Charlie Collier.

Ove je godine, prvi put nakon 30 godina, glavna svečanost dodjele prestižnih Oscara ostala bez “domaćina”, pošto je Kevin Hart napustio svoje radno mjesto zbog skandala vezanog za neuspjelu šalu o LGBT osobama.

Komičar je odbio voditi svečanost, no njezino je emitiranje prošlo iznenađujuće dobro i bez njega, s ocjenom 12 posto većom od uobičajene.

Očigledno su, uzimajući u obzir taj podatak, organizatori Emmyja 2019. odlučili odraditi dodjelu bez glavnog voditelja.

No konačna odluka još nije donesena, a 71. svečanost dodjele nagrade možda i dobije domaćina gala večeri ako se pojavi savršeni kandidat.