Podijeli objavu

Ekipa serije “Beverly Hills 90210” odala je počast preminulom kolegi Lukeu Perryju koji im se trebao pridružiti na snimanju.

Premijernu epizodu nove sezone serije “Beverly Hills 90210”, čiji su novi nastavci snimljeni nakon 29 godina, obilježilo je dirljivo odavanje počasti preminulom glumcu Lukeu Perryju, kojeg smo gledali u ulozi Dylana McKaya.

Članovi originalne glumačke ekipe prije same premijere bili su najavili kako će se svi zajedno prisjetiti Lukea koji je iznenada preminuo prije nekoliko mjeseci u 51. godini života od posljednica moždanog udara – piše dnevnik.hr

Luke je spomenut u sredini epizode, i to kada Tori Spelling izgovori rečenicu “sve što smo zajedno stvorili” nakon čega je uslijedio dirljiv trenutak šutnje za preminulog člana ekipe.

“Nećemo uvijek biti ovdje, ali bit će ono što smo zajedno stvorili”, rekla je Tori prije nego što su ona i ostali podigli čaše i nazdravili u Lukeovo ime.

Prva epizoda započinje scenom u Peach pitu, ulaskom Tori u popularni kafić dok Brian ubacuje novčiće u džuboks. Jason kupuje pitu, Jennie konobari, Gabrielle stoji za pultom, a Ian im se pridružuje, te njihova nova priča počinje.