Premijerni singl ponajbolje vokalistice The Voicea

by stu 13, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

S 18 godina je skupila hrabrosti i prijavila se na prvi hrvatski “The Voice”. Ušla je u tim Jacquesa Houdeka i vrlo brzo oduševila vokalnim mogućnostima, a skoro 3 godine nakon toga objavljuje svoj premijerni singl naziva “Netko kao ti”. Osim u Voiceu, publika ju može vidjeti i slušati u emisiji A strana, gdje redovito izvodi antologijske hitove hrvatske glazbene scene.

Njeno ime ja Antonela Đinđić i javnosti se predstavlja pod imenom Nela.

Pjevam od kad znam za sebe, od dječjeg zbora gdje sam bila po festivalima do Rock akademije gdje sam sudjelovala u raznoraznim projektima, nastupala, pohađala radionice, učila svirati i pjevati. Maturirala sam u VII. gimnaziji a potom upisala Geologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu gdje trenutno pohađam treću godinu.” – rekla je Nela.

Osim ulaska u solo karijeru, Nela uspješno nastupa s bendom Soulfingers.

Pjesmu je napravila u suradnju Andrejom Babićem iz grupe Markiz, dok produkciju potpisuje Ivan Božanić. Spot za pjesmu je producirala Suzana Potrebić, snimatelj i redatelj je bio izvrsni Vedran Rapo koji je osmislio koncept spota. Sve skupa je snimljeno u Studiju Katran, montirao je Davor Flam, a za šminku i frizuru je “kriva” Sabina Novak Šarić.