Podijeli objavu

„Na putu bez cilja stojimo, novog se jutra bojimo i kako da zaboravimo sva mjesta koja vidjeli smo i kako da zaboravimo sve riječi koje čuli smo“

Pop-rock kompozicija koju potpisuje Leone romantičnim glazbenim notama naglašava važnost ljubavne hrabrosti i priklonjenosti prirodnom osjećaju za novi početak.
Pjesma i spot govore o ljubavnim kušnjama koja su se pretvorila u besciljna lutanja i obeshrabrenje. Elementi balade isprepliću se s visokim vokalima koji pjesmi daju energičnost i raskošnu glazbenu slojevitost.

„Pogledaj prošlost i razmisli da li smo stvarno odrasli, lomi nas vjetar olujni, al’ život je jači – pobjeđuje“

Formalno okruženje u video spotu uspijeva prenijeti stroge emocije u kojima se često nađu svi koji su barem jednom napravili važan životni korak. Glumac zatvoren u svoje misli pokušava odgonetnuti svoje osjećaje i zbog njih odlučuje se na pravi i posljednji čin.
Glazbu potpisuje Teddy Lion, tekst Irena Biškupović, a aranžman Davor Franjić.

Foto: Neven Jurjak

Grupa Leone nedavno je izbacila singl ‘Pitaj se’ koji je pokupio dobre reakcije publike. Osnovani 1999. godine u Poreču, nakon 16 godina sviranja obrada pod imenom Teddy Lion Selection te pet objavljenih CD-a, krajem 2015. godine odlučili su se okrenuti autorskoj glazbi.

Do sada su izbacili mnoštvo singlova među kojima su najpoznatiji ‘Skriveno srce’ i ‘Povedi me na put do neba’, a ‘Kako da zaboravimo’ najavni je singl njihovog prvog autorskog CD-a!

Foto: Neven Jurjak