PREMIJERA: “Jesen u meni” u odličnoj obradi Dina Petrića

by ruj 29, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Dino Petrić nakon singla “Put bez povratka” sada je napravio obradu velikog hita Parnog valjka “Jesen u meni”.

Nakon nastupa u poznatom glazbenom showu „The Voice“, svojim je izvedbama napravio totalnu pomutnju među mentorima koji su ga željeli vidjeti svatko u svome timu, te je odličnim izvedbama osigurao i ulazak u finale.

Pjesmu “Jesen u meni” otpjevao je i na audiciji u show-u “The Voice”.

Dino je mladić iz malog mjesta Selca na otoku Hvaru koji broji svega 13 stanovnika. Najveća ljubav i cilj u životu bio je baviti se kvalitetno glazbom. To je ljubav koja je u njemu od rođenja.

Prvi je pjevač s kojim smo napravili intervju za naš portal, evo što je rekao na to kako je “The Voice” utjecao na njegovu glazbenu karijeru?

– Da, naravno da je bio jako velik vjetar u leđa veliki broj publike dao mi je podršku i pratnju kroz naravno moj daljnji rad. Jednom sam izjavio da mi je publika važnija od pobjede. I naravno nju sam i ostvario. Sad je samo red da se tako i nastavi da se nastavi širiti broj publike, jer ipak mi tu pjevamo za njih. 

Što bi poručio svima onima koji se još nemaju hrabrosti otisnuti u pjevačke vode, a htjeli bi?

– Ovo je kao i mnogi jako rizičan posao. Prvenstveno trebaš voljeti to što radiš, imati puno strpljenja i vjere. Iz dana u dan ustrajati u tome, i koliko god bilo teško uvijek imati pogled prema naprijed. Ima previše izvođača, bendova na sceni. Ali kao što ulje uvijek ispliva na površinu tako će i kvaliteta uvijek bit prepoznata. Bez straha i kočnice, ako to stvarno želite… krenite i imajte jasan cilj pred očima.

Njegovu energiju u glasu je prepoznao i najpoznatiji manager na ovim prostorima Zoran Škugor koji je odmah okupio najbolji team ljudi u glazbenom svijetu kako u Hrvatskoj tako i izvan granica Hrvatske.

​Sa sigurnošću možemo reći da je Dino na pravom glazbenom putu.