Podijeli objavu

Nakon nove kolekcije ‘Summer Vibes’, nakit šibenske dizajnerice Ivane Slavice Vunić, putuje u egzotičnu Costa Ricu, u Latinskoj Americi. Ranije je za nju dizajnerica snimila i novu kampanju čije je zaštitno lice i ambasadorica bila i ostala predivna šibenska košarkašica, Antonija Sandrić.

Riječ je o nakitu koji savršeno upotpunjuje baš svaki stajling što je u kampanji pred fotografskim objektivom Nina Stojića odlično dočarala i prelijepa košarkašica. Kampanja je snimljena u Šibeniku, u D Resortu u Mandalini, a kolekcija je nadopunjena tzv. nanogvicama, nakitom za noge što garantira da će žene koje nosi komade iz kolekcije ‘Summer Vibes’ svakako biti zamijećene.

Foto: Nino Stojić

Kolekcija koju, između ostalog, čine narukvice, ogrlice i naušnice karakteriziraju boje ljeta, a osim pojedinačno, nakit šibenske dizajnerice može se nositi kao komplet.

Ivana svojim klijenticama rado izlazi u susret te izrađuje nakit po narudžbi i njihovim željama. Njen rad rado nose i to ne skrivaju pjevačica Žanamari Perčić, Nives Celzijus, Lana Jurčević, blogerica Jelena Perić. Već godinama njen nakit za svoje nastupe naručuje i nosi svjetski poznata DJ-ica Niki Bellucci. Tim je njen nakit već nekoliko godina prisutan i na trendsetericama van Hrvatske, a ove godine nastavio se kao ‘must have’ modni dodatak probijati do šireg međunarodnog tržišta.

‘Dobila sam izvrsnu ponudu iz Costa Rice gdje je jedan poznati butik koji drži brendirane stvari zainteresiran za suradnju. Butik ima svoje komitente po cijelom svijetu i oni u rujnu dolaze u Hrvatsku na završne dogovore oko preuzimanja nakita i sklapanje ugovora o suradnji ‘, otkriva dizajnerica, dodajući da su zanimanje za njenu kolekciju nakita pokazali i predstavnici međunarodnog izbora za Miss turizma svijeta koji su je pozvali da osobno prisustvuje ovogodišnjem natjecanju.

Ivana Slavica Vunić sa svojim je nakitom prije nekoliko godina tiho ušla među modno osviještene dame i tim putem korača sve sigurnije iz kolekcije u kolekciju rušeći zemaljske granice!