Preko 20.000 posjetitelja prošle godine stavilo je Croatia Bike Week na kartu najposjećenijih moto partija na svijetu

by kol 28, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

I ove godine budite dio nezaboravnog ljetnog moto tjedna na još atraktivnijoj lokaciji uz more Vallelungi od 28.8.2017-3.9.2017

Pula poznata po najposjećenijem moto susretu i ove godine otvara svoja vrata brojnim posjetiteljima iz cijelog svijeta i to na novoj atraktivnoj lokaciji uz more-Vallelungi, na istoj cesti cca 2 km prije stare lokacije.

Lani je ovaj mega Bike Week posjetilo preko 20000 posjetitelja, a na početku velikog  defilea od 2500 motora bio je i sam gradonačelnik Pule -Boris Miletić. U povorci koja je prošla gradom okupili su se motoristi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, SAD-a, Švicarske, Austrije, Francuske, Slovačke, Belgije, Škotske, pa čak i iz Kuvajta.

Bajkeri zaljubljenici u dobru rock svirku cijeli tjedan okupirali su Pulu i uz bogat i zanimljiv program cijeli tjedan uživali u atmosferi. Već lani grad Pula zbog mnogobrojnih posjetititelja pokrenuo je postupak izrade prometnog projekta  kojim će se sustavno u širem gradskom centru,  gdje za to postoje prometno-tehnički uvjeti, obilježiti nova parkirališna mjesta za motocikle i skutere, kako bi se u Puli osigurao dodatni broj parkirališnih mjesta. Prošle godine tisuće posjetitelja u Pulu je došlo iz cijele Hrvatske, SAD-a, Novog Zelanda, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Finske, Austrije, Mađarske. Ove godine njima će se pridružiti i bajkeri  iz Kanade i Rusije, Engleske, Škotske, Litve, Norveške i tko zna još otkuda će posjetitelje privući  razvikani moto party, koji je jedan od najvećih moto susreta u Europi.

Mnogi sudionici  si upravo po datumu ovog moto susreta planiraju i godišnji odmor. Jer kažu – najbolja stvar na svijetu je sjesti na motor, prijeći stotine i tisuće kilometara, i doći se opet sresti s dragim prijateljima I biti dio dobre rock & ride atmosfere.  I ove godine na Vallelungi biti će  postavljeni brojni štandovi gdje će se  moći  naći doslovno sve za bikere – od kožnih jakni, rukavica, hlača, čizama… do torbi za motore i kacige, kao i nakita i punkta za masažu i tetoviranje, pa čak i štand sa moto biblijom.  Najupečatljiviji je zasigurno veliki moto defile kada nekoliko tisuća motora krene gradom, a on će se ove godine održati 2.9.2017 u 16 h- polazak sa Vallelunge, pa kroz grad, a zaustavit će se na samoj rivi radi velike zajedničke fotografije.

Uz koncerte bit će tu i moto igre, custom show, stunt show -akrobacije na motociklu izvoditi će Dejan Špoljar – ponajbolji majstor stunt showa  u Hrvatskoj,  sexy show i mnoštvo zanimljivosti koje će se odvijati u period od 28.8.2017-3.9.2017, a ove godine Twin Horn MC pripremio je čak 15 koncerata za svoje posjetitelje, stoga dođite i budite dio rock and ride atmosfere koja svake godine privuče sve više posjetitelja iz cijeloga svijeta. Ulaz te kampiranje besplatno je za sve one koji dođu motociklom. Ostali će za ulaznicu izdvojiti 50 kuna. Jednom kupljena ulaznica vrijedi za petak i subotu, a ostale je dane ulaz besplatan za sve.

Bogat program sa koncertima kroz čitav tjedan pogledajte ovdje.

Posjetiteljima  se nudi i prijevoz brodom s gradske rive na Vallelungu. Mjesto polaska i dolaska broda bit će označeno natpisom na gradskoj rivi ispred katedrale te na molu na samoj lokaciji moto susreta. Brod kreće svaki puni sat

Zato svi zaljubljenici u motore, dobru svirku i odličnu atmosferu dođite i budite dio najrazvikanijeg moto partija, onoga koji je Hrvatsku stavio na sam vrh moto turističke ponude u svijetu!