Podijeli objavu
Foto: Andrew Macpherson

George Michael svijet je obogatio nekim od ponajboljih pop-pjesama svih vremena, uključujući i svevremenski božićni klasik. Fanovima diljem svijeta danas je predstavljena je još jedna izvrsna pop pjesma ovog uspješnog engleskog glazbenika – svjetlo dana ugledala je neobjavljena „This Is How (We Want You To Get High)“, koja je dostupna putem radijskog etera i digitalnih glazbenih platformi.

Novopredstavljena pjesma nastala je tijekom jednog od posljednjih studijskih sessiona koje je George Michael održao prije svoje iznenadne i prerane smrti 2016. godine, a ujedno predstavlja i novi originalni studijski materijal unazad sedam godina. „This Is How (We Want You To Get High)“ nosi funky ritam i zaraznu vokalnu melodiju po čemu su pjesme Georgea Michaela postale prepoznatljive, a uz njega, novi singl producentski potpisuje i njegov dugogodišnji suradnik James Jackman.

Pjesma dolazi kao finalni djelić slagalice pred objavu soundtracka iščekivane romantične komedije „Last Christmas“. Riječ je o filmu koji je inspiriran upravo istoimenim hitom skupine Wham!, a prateći soundtrack će sadržavati tri pjesme spomenute skupine i 12 pjesama iz samostalne karijere Georgea Michaela, uključujući i ovu netom predstavljenu pjesmu.

Redatelj filma „Last Christmas“ je Paul Feig („Bridesmaids“, „Mad Men“), a glavne uloge tumače Emilia Clarke („Igra prijestolja“), Henry Golding („Slatka mala tajna“, „Crazy Rich Asians“) te Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara), koja ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Film u hrvatska kina stiže ovog četvrtka, 7. studenog, a prateći soundtrack bit će objavljen ovog petka, 8. studenog pod okriljem Sony etikete. Singl „This Is How (We Want You To Get High)“ u izdanju je Virgin EMI / Universal Music etiketa i dostupan je za slušanje putem digitalnih glazbenih platformi.