Pred pozornicu Tvrđave sv. Mihovila stat će tisuću nasmijanih lica članova Kluba, a na nju energični Psihomodo Pop

by svi 23, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Peti rođendan Kluba prijatelja slavit će se u velikom stilu!

Pred pozornicu Tvrđave sv. Mihovila 6. lipnja stat će tisuću nasmijanih lica članova Kluba, a na nju energični rokeri Psihomodo Pop – official!

Glazbenom scenom praše preko trideset godina, a u Šibenik stižu proslaviti mini jubilej Kluba prijatelja. Žestoki nastup najbolji je poklon svima koji će se naći na tvrđavi i zaplesati na neke od njihovih hitova – “Frida”, “Osjećam se haj”, “Natrag u garažu”, “Ramona”, “Ako želiš biti moja”, “Donna”, “Kad sam imao 16”. Iako Gobac običava pjevati da voli samo sebe, vjerujemo da će mu šibenska publika u kojoj će se naći obožavatelji svih generacija promijeniti mišljenje.

Poznato je da proslava Dana Kluba prijatelja preraste u dobar tulum koji uvijek prekratko traje. Stoga će se ove godine zabava s glavne pozornice prebaciti ispod tribina. Što sve Tvrđava kulture sluša i prati iz svijeta glazbe, čut će se na specijalnom after partyju. Glazbenu selekciju za prijatelje puštat će DJ Bakula i ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik, Gorana Barišić Bačelić, a prema izboru cijelog tima Tvrđave kulture.

Ulaznica za ovaj koncert nema u slobodnoj prodaji, već će od ponedjeljka, 27. svibnja, biti dostupne isključivo članovima Kluba. Uz predočenje valjane članske iskaznice u City Pointu individualni članovi mogu preuzeti jednu gratis ulaznicu, a nositelji obiteljske dvije. Dobro je znati da je radno vrijeme City Pointa od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 16 sati, te subotom od 9 do 14 sati. Požurite po svoju ulaznicu, broj je ograničen!

Oni koji se još uvijek nisu pridružili dobrom društvu Kluba prijatelja mogu postati članovi te uz gratis ulaznicu za koncert ostvariti i brojne druge pogodnosti – slobodan ulaz na obje tvrđave tijekom godine dana, kao i na glazbene i filmske večeri na Tvrđavi Barone, popuste pri kupnji ulaznica za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila (u organizaciji Tvrđave kulture) te popuste u baru Barone te u suvenirnicama šibenskih tvrđava. Njih očekuje i mogućnost da na tvrđave povedu nekog tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba, do četiri puta godišnje koristeći ulaznice koje će dobiti pri učlanjenju.

Iznos članarina Kluba usmjerava se u aktivnosti koje doprinose očuvanju, zaštiti i obnovi kulturne baštine grada, a sve dok članovi uživaju na tvrđavama.

Učlaniti se možete na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, u City Pointu te online na Croatia Tickets.

Ovoljetno uživanje počinje 6. lipnja – vidimo se na rođendanskom tulumu!