Pravila Igre pustili Mušku suzu

„Muška suza“ najavljuje njihov drugi studijski album

Podijeli objavu

Dobitnici su Cesarice za najbolju pop skladbu prošle godine. Bend je to čija je pjesma ušla u Top10 pjesama 2016. godine po izboru slušatelja Narodnog radija na Danu najbolje domaće glazbe. Oni su Pravila Igre, a danas nam  donose jednu – Mušku suzu!

Za pjesmu „Muška suza“, Pravila igre su i snimili spot za koji je zadužena producentska kuća Gema, a redatelj spota je Dario Radusin.

„Muška suza“ najavljuje njihov drugi studijski album koji pripremaju pod krovom diskografske kuće Menart.

Foto by Petar Krajačić Vilović

Pravila igre su bend koji od pojavljivanja na domaćoj glazbenoj sceni svojim pjesmama i energijom osvajaju publiku i struku i dokaz su da se talent i bezuvjetna ljubav prema publici i glazbi uvijek višestruko vrate.

Uživali smo svirajući pjesmu

“Ovo je najbolja pjesma koju su nam Miro i Sonja Buljan do sad ponudili. Muška suza je “kao stvorena” za Ivanov vokal. Posebna je emocija koja izlazi iz svakog tona ove pjesme, a  Ivanova specifična interpretacija i prepoznatljiva boja vokala tjera nas da se naježimo svaki put kada je čujemo. Uživali smo svirajući pjesmu i jedva čekamo vaše komentare. “ rekao je Goran, bubnjar Pravila Igre.

Priču o prošloj ljubavi, životu koji ide dalje i emocijama kroz Mušku suzu šaljemo do vas i nadamo se kako će naći put i do vašeg srca.

Pravila igre pratite na njihovom Instagramu i na  Facebooku