Podijeli objavu

Dan nakon izlaska novog albuma „Kako nam stvari stoje“, Pravila igre održali su veliki koncert u gradu za koji ih veže puno lijepih stvari. Publika je ispunila velikogorički trg Dr. Franje Tuđmana i ovacijama nagradila mlade glazbenike. Sreća i radost bili su vidljivi na licima članova benda, a prije izlaska na pozornicu poručili su nam da imaju tremu.

“Uzbuđeni smo, ponosni i sretni. Godinu dana stvarali smo pjesme za album “Kako nam stvari stoje” i neopisiva je sreća je podijeliti ih s vama.“ – poručili su iz benda.

Sreća je bila i na licima publike, pjevali su, plesali, ali i vrištali i slali poljupce i srca zgodnim dečkima iz benda.

“Sretan sam, presretan, srce mi je kao kuća – ma i veće od toga. Biti večeras tu na ovoj pozornici s ovoliko ljudi ispred sebe je privilegija i čast. Prave emocije uvijek nađu put do srca publike. Mi se razumijemo i volimo i to je ono najvažnije.“ – poručio nam je pjevač odmah po silasku s pozornice i odjurio u zagrljaj prijateljima i fanovima.

Foto: Sonja Kovač

Slikanje i druženje s publikom trajalo je još dugo nakon koncerta, a dečki su htjeli čuti sve dojmove i savjete od svoje publike.

Ovu subotu 9.6., izašao je njihov drugi studijski album. Bend je tim povodom u Menart Multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu, održao akustičnu svirku nakon koje su se družili s fanovima i potpisivali prve primjerke novog albuma.

Osim Zagreba, dečki će album promovirati i u sljedećim gradovima:

16.6. Rijeka – Knjižara Znanje
17.6. Osijek – Tisak Media, Portanova centar
24.6. Split – Tisak Media, City Center one

Nakon promocije u Avenue Mallu, koncert su održali i na najljepšem zagrebačkom trgu;

„Na Cvjetnom trgu po prvi puta na koncertu uživo, svirali smo nove pjesme. Hvala što ste pjevali s nama, što volite naše pjesme. Mi volimo našu publiku koja je najbolju na svijetu.“ – oduševljeno su poručili publici.

Na albumu “Kako nam stvari stoje” radila je već provjerena ekipa. Autorski tim je isti kao i na svim pjesmama benda do sad i dečki se vode onom starom “Tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati.” Tekstove i glazbu radili su Sonja i Miro Buljan, tako da možete očekivati prepoznatljiv zvuk i stil koji njeguju od samih početaka, ali u malo modernijim aranžmanima.

Foto: Dinko Bažulić

Kako i sami kažu: “Produkcijski smo na ovom albumu malo moderniji i idemo ukorak s vremenom, a potrudili smo se i da novi album prati novi imidž benda. Nadamo se da će svi koji kupe album uživati u novim pjesama barem onoliko koliko smo mi uživali stvarajući ih.“

Dečki su nedavno objavili spot za aktualni singl „Ime ljubavi“ koji je snimljen u najzabavnijem parku u zemlji u Fun parku Biograd.

“Snimati spot u zabavnom parku bio je neopisiv užitak. Vjerujem da će ekranizacija pjesme kroz ovakav spot još snažnije prenijeti emociju pjesme do publike. U ovom spotu smo najmanje glumili, a najviše uživali. Definitivno naše najzabavnije snimanje do sada“ – rekao nam je pjevač benda Ivan Penezić.