Podijeli objavu

Dečkima iz Pravila Igre stvari dobro stoje, baš kako kaže i naslov njihovog drugog studijskog albuma kojega su u lipnju objavili pod diskografskom kućom Menart!

Preko 11 koncerata održali su ovi mladi dečki i pokazali kako kvalitetna glazba ima svoju svjetlu budućnost. Koncertom na 53. Vinkovačkim jesenima Pravila Igre završili su ljetnu koncertnu turneju, koju su započeli velikim open air koncertom u Velikoj Gorici i nastavili dalje diljem cijele zemlje.

Pjevalo se od Lepoglave do Biograda, Sinja, Rogoznice, Slavonskog broda, Marije Bistrice i istarskog Peroja. Tisuće ljudi na gradskim trgovima uživalo je, pjevalo i plesalo na koncertima ovih mladih i talentiranih dečki.

“Sretni smo do neba i nazad. Zahvalni što radimo ono što najviše volimo i dobro nam ide”- kažu nam dečki i dodaju- “Sad smo već ozbiljan bend s dva albuma , netom prije ljeta izašao je naš drugi album “Kako nam stvari stoje”. Super je čuti da publika na koncertima pjeva naše stare i nove pjesme.”

„Nakon koncerta u Vinkovcima nisam spavao 24 sata!“

Vrhunac turneje bio je samostalni koncert na 53. Vinkovačkim jesenima.“Sama činjenica da pjevate na manifestaciji koja traje preko 50 godina je velika, a onda kada izađete na pozornicu i doživite takve ovacije, zborno pjevanje i dobijete toliku količinu ljubavi osjećate se kao Supermen. Uz takvu publiku možete sve. Nakon koncerta u Vinkovcima nisam spavao 24 sata, toliko sam bio sretan, zadovoljan i pun emocija. Vinkovačke jeseni i tu divnu publiku nikad neću zaboraviti.“- ispričao nam je pjevač benda Ivan, svoje dojmove iz Vinkovaca.

Na krilima uspjeha i ljubavi koji su ovog ljeta dijeli s publikom Pravila Igre idu dalje, snimili su spot za svoj sljedeći singl “ Još si sve u meni” i premijeru najavljuju za sljedeći tjedan. U rasporedu su već koncerti za nastavak turneje i njen jesenji dio, zato s pravom od ovih dečki očekujemo samo velike stvari u budućnosti.