Podijeli objavu

‘Sretna sam i sve je ovo zasluga mog malog tima koji vrijedno radi’, rekla je Indira Levak na promociji svog albuma ‘Valkira’ na CMCju.

Ira je bila gošća u emisiji ‘Dalibor Petko Show’ u kojoj se okupila plejada poznatih.

Ana Begić Tahiri vrbovala je glumicu Olgu Pakalović da postanu nove Indirine plesačice, Ecija Ojdanić predložila da pjevačica osmisli kulen dijetu, a Elfsi su naručili ćevape i predložili Iri da svrati prije nego što suprug dođe.

Promo

Autor Ante Pecotić rekao je da Indira ima najgoru osobinu, a to je da dolazi na sve sastanke prije zakazanog vremena. Marija Husar Rimac opisala ju je kao motivatoricu koja ju je puno toga naučila, a javila se čak i obožavateljica koja je udomila mačku, a koju je pjevačica spasila.

Zapjevala je Indira i s tamburaškim sastavom Dyaco, no pravi je tulum počeo kad su se u studiju okupile prijateljice: Ines Preindl, Maja Bajamić i dizajnerica Kristina Burja.

‘Nećeš se s nama najesti’, rekla je Maja na pitanje koja najbolje kuha. U zajedničkoj anketi saznali smo da se Ines najviše naljuti, da je Maja najglasnija, da Indira može najviše pojesti, a da je Kristina najviše zen.

A onda su djevojke pokazale kako imitiraju poznate. Na repertoaru su bili svi: od Tine Turner i Rozge do Josipe Lisac i Zrinka Tutića. Sve četiri složile su se da kad je tulum u pitanju uvijek odlaze zadnje.