Podijeli objavu

U srijedu se u Saxu u sklopu programa Mic Drop sprema pravi rap spektakl. Globalno popularnoj reperici Gavlyn, koja dolazi u pratnji DJ Hoppe, pridružile su se domaće snage Implied Complex te DJ Katz koji sprema kvalitetnu slušaonicu. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu se kupiti u Saxu u utorak od 18 do 22 sata, a na dan će koštati 90 kuna.

Gavlyn je premijerni hrvatski nastup imala 2013. na Outlook Festivalu, a pet godina kasnije za nju se može se reći da je imala uzlaznu putanju u karijeri čemu najbolje svjedoče brojni singlovi s višemilijunskim pogledima na Youtubeu. Do sada je izdala pet albuma za nezavisni label Broken Complex, a na zadnjem albumu „Make up For Your Break Up“ surađivala je s DJ Hoppom koji će uz nju biti i na ovoj turneji. Gavlyn dolazi iz Los Angelesa, njeni latino korijeni osjete se i u glazbi koju stvara prožetom old schoolom, funkom 70-ih i općenito 60-ih. Ipak, na njenom aktualnom albumu osjetna su i modernija strujanja pod utjecajem DJ Hoppe.

Implied Complex su mlade nade repa iz Zagreba. Predstavljaju scenu čiji su utjecaji legende stare škole hip hopa spojene s newschool prizvukom. Jedinstvenog zvuka, miješaju engleski i hrvatski jezik i stvaraju svoj stil koji je već mnogo ljudi prigrlilo. Iako mladi, dečki vrlo brzo sakupljaju iskustvo te je publika iz svakog dijela Hrvatske imala priliku čuti Implied Complex na bini. S novim materijalom na putu te nedavno izbačenim EP-om, spremni su u Saxu po drugi put pokazati što znaju.

DJ Katz počeo je s DJ karijerom 2011. godine kao hip-hop/R&B/funky/breakbeat DJ. Kroz godine njegovog sviranja posjetio je razne klubove u Zagrebu i tako iskovao svoj stil koji i dalje raste jer njegove znatiželjne uši svašta vole čuti. Katz je isto tako DJ rap grupe K.R.A.S.T., a danas je njegov najčešći stil hip-hop, R&B, funk, soul, disco i house.

Satnica:
20:00 Otvaranje kluba / DJ Katz
21:15 Implied Complex
21:45 Gavlyn & DJ Hoppa
22:45 DJ Katz