Podijeli objavu

Multiplatinasti Zedd vraća se s potpuno novim singlom, naslova „The Middle“. Nova pjesma još je jedna suradnja s duom Grey, no ovog puta Zeddu i braći Trewartha pridružila se i country pjevačica Maren Morris.

Singl je od danas dostupan hrvatskoj publici putem Deezer i Google Play digitalnih platformi, a predstavljen je i Lyric Video.

Kažu kako ne moraš biti fan country glazbe da bi ti se svidjela pjesma „My Church“ Maren Morris, a sigurno je i to da će se svim fanovima Maren Morris svidjeti suradnja na pjesmi „The Middle“. Maren se odlično snašla u novom žanru te svojim snažnim vokalom i besprijekornom izvedbom dokazala kako je Zedd i ovog puta dobro promislio o odabiru vokalne suradnje, među kojima su se svojevremeno našle i Ariana Grande, Selena Gomez, Alessia Cara, Kesha,

Braća Trewartha, koji djeluju pod nazivom Grey, svoje glazbeno putovanje započeli su remixevima, a nakon suradnji s mnogim zvučnim imenima odlučili su da je vrijeme za samostalne uratke. Jedan od takvih uradaka bila je pjesma „I Miss You“ u suradnji s triom Bahari, ali i pjesma „Starving“, nastala u suradnji s Hailee Steinfeld.

Kyle i Michael Trewartha na pjesmi „The Middle“ Zeddu su osim s pisanjem teksta pripomogli i produkcijski, ali i sa samim mixom. Hrvatska publika ovu sjajnu electro-country suradnju ima prilike čuti u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.