Posvećena je svim majkama. Poslušajte pjesmu izbora Najljepša mama Hrvatske

Podijeli objavu

Treću godinu za redom, grad Šibenik domaćin je finalnoj večeri posebnom izboru pod nazivom Najljepša Mama Hrvatske. Ovaj izbor nije samo zrcalo ljepote već i karakternih osobina te neizmjerne važnosti majke u obitelji i društvu.

Na Trgu Republike Hrvatske 1. rujna, u sklopu finalne večeri ćete vidjeti predstavnice iz cijele Hrvatske. Biti će to spoj ljepote, običaja, kulture i osobnosti. Njih 18 se izborilo na 3 regionalna natjecanja i zastupaju majke iz svih regija Lijepe Naše. Izbor svakom godinom bilježi rast prijavljenih kandidatkinja, majki iz cijele Hrvatske, ali i i zanimanje javnosti i medija. U slučaju lošeg vremena izbor će biti održan u HNK Šibenik.

Prošle je godine snimljena pjesma “Najljepša mama” koju izvodi Bojan Jambrošić, a ovog ljeta snimljen je i spot koji će biti promoviran na finalnom izboru. Stihove je napisao Šibenčanin Siniša Kostelac, glazbu i aranžman Hrvoje Herček, produkciju i aranžman Toni Eterovic’, spot je snimio i režirao Dario Lepoglavec. Pjesmu je otpjevao Bojan Jambrošić.

Uz važnost majke i njene uloge u društvu, u spotu se promovira grad Šibenik, kao povijesni i turistički biser Jadrana. Spot je svojevrsna himna ovog izbora, posvećen je svim majkama i vjerujemo da će kao takav biti prepoznat od budućih slušatelja i publike. Bojan je pjesmu izvrsno otpjevao i ovo je naš poklon mamama i njihovoj silnoj “ljepoti” i toplini.

Natjecateljice dolaze iz cijele Hrvatske te su podijeljene u dvije dobne skupine 23-39 godina i 40-53 godine (kategorija Dijamant).