Podijeli objavu
Foto: Walter Sirotić

Prema službenim podacima s preko 160 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, na top listu prodaje ušao je još jednom Oliver Dragojević, i to direktno na prvo mjesto.

Nova kompilacija naziva Do kraja vrimena u izdanju Aquarius Recordsa ugledala je svjetlo dana na datum Oliverova rođendana, 7. prosinca, kada bi proslavio svoju 71. godinu. Toga je datuma album objavljen u digitalnom izdanju na Deezeru, a sljedećeg je tjedna izašao u prodaju i fizički se u CD formatu predstavio brojnim Oliverovim obožavateljima. Posthumna kompilacija, što nimalo ne iznenađuje, odmah se popela na prvo mjesto tjedne top liste prodaje – piše top-lista.hr

Na albumu se nalazi 18 pjesama iz posljednjih 13 godina Oliverove karijere i glazbenog rada u suradnji s Aquarius Recordsom. Riječ je o presjeku njegovih ponajboljih glazbenih ostvarenja koja je objavio za ovu diskografsku kuću, a među kojima se nalaze i pjesme poput Molitve za Magdalenu, Dao bi se kladit, Vjerujem u anđele, i druge.

Na drugome se mjestu nalazi najnoviji album Tomislava Bralića i klape Intrade Bilo je i vrime, koji izdaje diskografska kuća Scardona. Treće mjesto, kao i na prethodnoj listi, zauzima Parni valjak s novim albumom Vrijeme u izdanju Croatia Recordsa.

Na stranoj top listi prodaje prvo su mjesto još jednom zauzeli Bradley Cooper i Lady Gaga sa soundtrack albumom A Star Is Born čije izdanje u Hrvatskoj zastupa Universal Music Hrvatska. Na drugome je mjestu Mark Knopfler s albumom Down The Road Wherever, dok se na treće mjesto ponovno popeo Michael Bubles albumom Christmas.