Postani dio Regius tima

by lip 6, 2019Domaća glazba, Festivali, Izdvojeno, Vijesti

Voliš glazbu i imaš slobodnog vremena ovo ljeto te želiš iz prve ruke saznati kako je biti dio organizacije jednog festivala, onda čitaj dalje.

Regius Festival traži volontere za svoje deveto izdanje koje će se održati 12. & 13. srpnja te službeno otvoriti novu jedinstvenu festivalsku lokaciju – Martinsku na samom ulazu u šibenski kanal. Tijekom dva dana festivala nastupit će preko 13 izvođača, kako bendova tako i DJ aktova.

Stižu: Električni orgazam, Zoster, Eyesburn, Sajsi MC, Stoka, Cold Snap, Them Moose Rush, Piknik Park – Linkin Park tribute band i drugi.

Ako voliš ovakav tip glazbe i spreman si malo zasuči rukave te se paralelno odlično zabaviti i upoznati nove ljude sa sličnim interesima, ispuni obrazac na dnu ukoliko si stariji od 16 godina.

Kako navode organizatori, ove godine traže ljude za terenski/fizički posao, ambasadore i promotore, osoblje za rad na šanku i u festivalskoj kuhinji te ljude za općenite poslove.

Volonterski posao će se odvijati u tri faze: predfestivalskoj, festivalskoj i postfestivalskoj.

Svi volonteri će dobiti festivalske ulaznice, smještaj u kampu, bonove za hranu i piće, festivalski merch, priliku da se druže s regionalnim zvijezdama u backstageu, a volontiranje će im biti upisano u volontersku knjižicu.

U napomeni stoji da će neki poslovi biti i plaćeni, ali prije toga je potrebno ispuniti obrazac te se detaljnije dogovoriti nakon obrade podataka.

Prijave traju do 17. lipnja, a ako imate dodatnih pitanja, možete im se javiti preko e-maila: [email protected] ili preko poruka na Facebooku.

LINK NA OBRAZAC