Podijeli objavu

Ako voliš glazbu i imaš između 3 i 18 godina, potraži ansambl za sebe unutar Mozartina te putuj, sklapaj nova prijateljstva i glazbeno se obrazuj kroz najveći glazbeni studio u našoj zemlji, a već 15. listopada nastupaj u KD Vatroslava Lisinskog na velikom obljetničkom koncertu Pjevačkog studija koji postoji već 20 godina.

Studio se nalazi u Zagrebu, te tijekom rujna ima otvorene audicije na čak 7 lokacija u gradu. Djevojčice od 1. do 6. razreda mogu pristupiti audicijama za dječje zborove na lokacijama: Sesvete, Dubrava, Peščenica, Centar, Novi Zagreb, Vrbani i Gajnice. Također u studiju djeluje i zbor dječaka za dječake od 1. do 8. razreda na području centra, te glazbena igraonica za one najmlađe u dobi od 3 do 6 godina, također u centru grada. Naravno, tu je i najstariji zbor Pjevačkog studija – Djevojački zbor Mozartine za djevojčice i djevojke starije od 12 godina.

Djevojački zbor Mozartine osim svog zahtjevnog klasičnog repertoara može se pohvaliti i odličnim suradnjama s nekim od najvećih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni poput Damira Urbana, Olivera Dragojevića, Psihomodo Popa, TBF-a, Nene Belana, i mnogih drugih. Nastupale su samostalno i u suradnji s renomiranim hrvatskim estradnim imenima, glazbenicima i ansamblima, nastojeći široj publici približiti zborsko pjevanje modernim obradama poznatih domaćih i stranih hitova, spajajući klasiku s novim urbanim, modernim zvukom.

Zborovi njeguju klasičnu glazbu, a kroz godine djelovanja nanizali su veliki broj uspjeha nastupajući na brojnim humanitarnim i prigodnim događanjima.

Svojim jedinstvenim nastupima su osvojili publiku te obišli mnoge europske, ali i svjetske gradove poput Londona, Budimpešte, Varšave, Stockholma, Bruxellesa, Beča, Chicaga, Detroita, Bostona, New Yorka i mnogih drugih.

Ako voliš zabavu, pozitivnu atmosferu, putovanja, upoznavanje novih kultura i uz sve to voliš pjevati, studio Mozartine je pravo mjesto za tebe!

Za dodatne upite i informacije, posjetite web stranicu www.mozartine.hr, službenu facebook stranicu Mozartine – Official Fanclub ili pošaljite mail na [email protected]

Vidimo se na audicijama!