Post Malone u svom najosobnijem izdanju – „Twelve Carat Toothache“

by lip 5, 2022Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Grammyjem nominirani glazbenik dijamantne naklade, Post Malone, predstavlja novi album! Prethodno najavljen singlom „Cooped Up“ u kojem mu se pridružio Roddy Ricch, album naziva „Twelve Carat Toothache“ donosi još nekoliko glazbenih suradnji među kojima je i One Right Now“ – veliki prošlogodišnji hit s The Weekendom. Na popisu gostiju su i Doja Cat, Gunna, Fleet Foxes i The Kid LAROI, a upravo objavljeno izdanje dostupno je i na glazbenim platformama.

Post Maloneov četvrti studijski album, „Twelve Carat Toothache“, njegova je najintimnija i najosobnija glazbena kolekcija do sad što je potvrdio i u razgovoru za Billboard istaknuvši kako želi da nove pjesme govore o osjećajima kroz koje prolazi: o usponima i padovima, o razdorima te o bipolarnom aspektu bivanja mainstream umjetnikom u današnjem vremenu.

Kroz 14 pjesama, glazbenik slušatelje upoznaje s aspektima svojeg života, s posebnim naglaskom na iskušenjima koja dolaze sa slavom – dajući pri tome pomalo ironičan uvid u to kako je to naizgled imati sve, a istovremeno osjećati kao da nema ništa.

„Twelve Carat Toothache“ dolazi tri godine nakon trostruko platinastog albuma „Hollywood’s Bleeding“ koji je zavladao na #1 Billboardove ljestvice, a sudeći prema reakcijama i prije samog izlaska, glazbeni svijet već sada predviđa kako će zabljesnuti kao jedan od najistaknutijih izdanja ovog ljeta.

Podsjetimo, prije singla kojim je najavio novo studijsko izdanje, Post Malone je krajem prošle godine u suradnji s The Weekndom plasirao eksplozivni „One Right Now“ koji se našao u Top 10 Billboardove Hot 100 ljestvice te u samo nekoliko mjeseci prikupio više od milijardu streamova. Suradnji s The Weekendom prethodio je ljetni hit „Motley Crew“, a vrijedi spomenuti da je hvaljeni glazbenik uskočio i u singl DJ Khaleda „I DID IT“ s Megan Thee Stallion i Lil Baby, kao i da je ranije prošle godine veliku pažnju privukla suradnja s Pokémonima te sjajna izvedba pjesme „Only Wanna Be With“ kojom je Post Malone upriličio proslavu 25. godišnjice franšize.