Post Malone i singl „rockstar“ obaraju rekorde

by ruj 29, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Post Malone pretvara se u pravu rock-zvijezdu nakon nedavno objavljenog singla „rockstar“, nastalog u suradnji s reperom 21 Savage, koji se trenutno nalazi na #2 Billboard Hot 100 ljestvice.

Malone i singl „rockstar“ oborili su rekord broja streamova u prvom tjednu Apple Music glazbenog servisa, koji je do sada držao DJ Khaled s pjesmom „I’m The One“. Pjesma „rockstar“ streamana je više od 25 milijuna puta u prvom tjednu od objave. No Post Malone je naviknut na visoke brojke, jer njegov debi-album „Stoney“ (2016.) broji više od milijardu streamova.

Bio sam u New Yorku, u Quad studiju. Neki klinac ušao je, a ja sam mislio da snima u prostoriji pokraj. No ispostavilo se da je došao pozdraviti i pitati može li nam pustiti neke beatove. Rekao sam – valjda, znaš da sam dobar momak, volim glazbu, poslušat ću tvoje beatove. Pustio je beat i bio je nevjerojatan. Njgovo ime je Tank. Stvarno je mlad i iznimno talentiran producent. Odnjeli smo to sa sobom u Los Angeles, snimio sam svoj vokal, 21 Savage snimo je svoj dio, i to je to“ – Post Malone o nastanku hit singla „rockstar“, za čiju su produkciju zaslužni Tank God i Louis Bell.

Kada je 2015. godine stigao na scenu, Post Malone bio je sve samo ne običan.

Kao glazbene uzore naveo je Boba Dylana i Green Day, nije nosio nakit, imao je dugu kosu, i naravno bijelac je. U svijetu hip-hopa i okružen reperima, bio je kao prst u oko. No ubrzo je Post Malone objavio pjesmu „White Iverson“, nastalu u čast NBA igraču Allenu Iversonu, koja se smjestila na #14 Billboard Hot 100 ljestvice, a već sljedeći singl „Congratulations“ ft. Quavo došao je do Top 10 iste ljestvice, na kojoj se nalazi 39 uzastopnih tjedana.

Novi hit singl „rockstar“ ft. 21 Savage, hitmakera Post Malonea, hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.