Podijeli objavu

Jedan od najomiljenijih predstavnika suvremene pop glazbe iznova se afirmira kao izvanserijski talent koji se s lakoćom prilagođava raznolikim glazbenim smjerovima.

Ovog nas je puta u to uvjerio svojim novim, trećim studijskim izdanjem „Hollywood’s Bleeding“. Hrvatska publika album može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

„Hollywood’s Bleeding“ donosi 17 pjesama na kojima su gostovali neki od najpopularnijih glazbenika današnjice kao što su Swae Lee, Future, Halsey te legendarni Ozzy Osbourne. Frontman sastava Black Sabbath gostovao je na pjesmi „Take What You Want“, na kojoj se našao i Travis Scott.

Prije nego što je otkrio detalje objave novog izdanja, talentirani je 24-godišnjak predstavio tri pjesme koje su dale naslutiti smjer u kojem će se njegova glazba kreativno razvijati. To su singlovi „Wow.“, „Sunflower“ i „Goodbyes“, koji su se nakon objave našli među prvih 10 pjesama Billboard Hot 100 ljestvice. Post Malone je tjedan dana prije izlaska trećeg studijskog izdanja otkrio još jednu pjesmu koja se na njemu našla. Riječ je o sjetnoj „Circles“, koja uz precizno doziranu i skoro opipljivu prozračnost dočarava nostalgiju posljednjih dana ljeta.

„Ova je pjesma doista posebna, ima vrlo izražen groove.“, rekao je Post Malone prije nego je „Circles“ premijerno izveo na intimnom nastupu u New Yorku. Vođena sanjivim akordima odsviranim na gitari i zaraznim ritmom, „Circles“ donosi priču o ljubavnom odnosu koji je izgubio smisao. Produkciju pjesme potpisuju Post Malone, Louis Bell (Lana Del Rey, 5 Seconds of Summer, Camila Cabello) i Frank Dukes (Jonas Brothers, Kendrick Lammar, Rihanna).

Popularni je pjevač svojem najnovijem singlu „Circles“ pridružio i bajkoviti vizualni identitet, za čiju je realizaciju zaslužan redatelj Colin Tilley (Kendrick Lammar, Halsey, DJ Snake). Videospot je u manje od tjedan dana na YouTubeu skupio više od 10 milijuna pregleda.

Austin Post, poznatiji kao Post Malone, američki je glazbenik koji uz brojne uspjehe iza sebe ima i četiri nominacije za nagradu Grammy. Popularnost je stekao 2015. godine zahvaljujući hitu „White Iverson“ i debitantskom albumu „Stoney“, koji danas nosi višestruku platinastu nakladu. Njegov drugi studijski album „beerbongs & bentleys“ također je dosegao višestruku platinastu nakladu te je iznjedrio hitove poput „Psycho“, „Rockstar“ i „Better Now“.