Podijeli objavu

Multiplatinasti reper i glazbenik Post Malone je vrlo kratkom i jasnom porukom putem društvenih mreža fanove diljem svijeta ugodno iznenadio potvrdom o objavi svog novog studijskog albuma! Naslova „beerbongs & bentleys“ album nam stiže već 27. travnja, a u Hrvatskoj su dostupne Google Play digitalne prednaružbe.

Uz naslovnicu, Post Malone je objavio i popis pjesama svog drugog po redu studijskog izdanja. Album donosi ukupno 18 pjesama, među kojima su i globalno uspješni singlovi „rockstar“ ft. 21 Savage i „Psycho“ ft. Ty Dolla $ign. Upravo se spomenute pjesme nalaze i u Deezer Top 20 listi najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, tijekom ožujka, stoga vjerujemo da će vijest o novom studijskom izdanju zainteresirati i domaću publiku.

Post Malone je do sada ostvario niz iznimnih uspjeha globalnog razmjera – uz multiplatinaste certifikate, singl „rockstar“ je već više od 110 dana #1 na Spotify Global Chart-u, te nosi titulu „“Longest #1 Run on the Spotify Global Chart“. Također, pjesma je 8 tjedana provela na #1 Billboard Hot 100, čime je postala prva rap pjesma koja se toliko dugo zadržala u samom vrhu te liste tijekom 2017. godine.

Uoči objave novog studijskog albuma, Post Malone 26. travnja kreće na svjetsku turneju, koju će započeti samostalnim koncertima u SAD-u i Kanadi, dok će ljetne mjesece provesti u Europi, gdje će održati niz festivalskih nastupa.