Home Vijesti Domaća glazba Poslušajte “Uvijek dio mene” pjesmu Borisa Štoka u novom ruhu DJ Kamenog

Poslušajte “Uvijek dio mene” pjesmu Borisa Štoka u novom ruhu DJ Kamenog

0
Poslušajte “Uvijek dio mene” pjesmu Borisa Štoka u novom ruhu DJ Kamenog

Boris Štok kratio je dane u karanteni stvarajući nove pjesme i završavajući svoj drugi album koji će svjetlo dana ugledati krajem ove godine, a novo ruho njegovog posljednjem singlu “Uvijek dio mene”, kreirao je DJ Kameny.

Ovaj remix najrecentniji je u nizu suradnji koje je DJ Kameny ostvario u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Među njima su se našle suradnje s Barbarom Dautović (pjesma “Kad pogledam tamo”), Nikolom Marjanovićem (pjesma ”Oprosti mi”), Ivom Ćurić (pjesme ”Boje”, ”Sjajiš”, ”Ranjeni” i ”Enemy”), Dorom Vestić (pjesma “Ljeto života”) te Greg Klarić (pjesma ”Za tebe”) kao i remixeve za Ninu Badrić “Mijenja se vrijeme” i Vannu ”Kad smo se voljeli”

Tomislav Jelić, poznatiji po svom stage imenu Kameny ili DJ Kameny je electro house DJ i producent te nekadašnji radijski voditelj. Od 2007. godine vlasnik je labela Styx Production kojim želi pružiti pomoć i podršku nadolazećim DJ-ima / producentima u objavi izdanja. Styx Production & Aquarius Records i Croatia Records od 2016. godine zajedno objavljuju nove naslove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here