Poslušajte ‘Sve što želim’, autorski debi Dariusa i Laure Mjeda!

Laura je u vrlo kratkom roku napisala tekst i razradila melodiju

Podijeli objavu

Nakon brojnih zapaženih suradnji s renomiranim glazbenim imenima, od kojih se posebno ističe ona sa Ivanom Marić na pjesmi ‘Divota od života’, DJ Darius, pravim imenom Dario Sliško, predstavlja autorski debi u suradnji s mladom i talentiranom pjevačicom Laurom Mjeda.

Pjesmu ‘Sve što želim’ autorski potpisuju Laura Mjeda zaslužna za tekst i sam Darius koji je skladao glazbu, dok im se u aranžmanu priključio Tomislav Horvatinović iz NEXUS produkcije.


‘Do suradnje s Laurom došlo je vrlo spontano. Posredstvom zajedničkog prijatelja kojeg je pjesma oduševila, Laura je u vrlo kratkom roku napisala tekst i razradila melodiju. Već kada sam dobio demo vokal znao sam da je Laura to što sam tražio’, 
istaknuo je ovom prigodom Darius.

Elektro pop baza na kojoj je ‘Sve što želim’ nastala, pjesmi daje epitet moderne i energične, čija atmosfera odiše dozom svjetskih produkcijskih dostignuća, te kao takva predstavlja osvježenje na glazbenoj sceni. Produkciju na ‘Sve što želim’ potpisuje sam Dario Sliško –  Darius.

Darius kao DJ radi već dvadeset godina

‘Surađivati s Dariusom bilo je odlično iskustvo. Nakon što sam čula prvi beat pjesme, inspiracije nije manjkalo. Drago mi je da predstavljamo pjesmu koja će vas natjerati da ustanete i zaplešete, lupkate nogom na vašem radnom mjestu ili udarate prstima po volanu. Ja ‘Sve što želim’već sada koristim kao Ringtone’, zaključila je Laura Mjeda.

Za kraj kažimo kako Darius – Dario Sliško, kao DJ radi već dvadeset godina, a remixiranjem se bavi posljednjih pet godina.

Mlada koprivničanka Laura Mjeda, koja potječe iz glazbene obitelje, nakon brojnih studijskih i live projekata, danas se uspješno bavi autorskim radom i solo pjevanjem, te surađuje s brojnim glazbenicima.

Foto: PR Foto NEXUS production