Poslušajte novu pjesmu trogirskog kantautora Slavena Jurića

Podijeli objavu

Kantautor iz Trogira Slaven Jurić, koji se se profesionalno bavi glazbom od 2011. godine iako je u glazbi cijeli život, predstavio je spot za novu pjesmu ‘Svejedno’. Glazba i tekst djelo je samog Jurića, a aranžman i produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi.

Spot za pjesmu sniman je u starom i zapuštenom gradskom kinu Trogir. Iako derutno, kino je poslužilo kao savršena pozadina cijeloj priči. Redatelj, producent i montažer spota je Tomislav Dugandžić, a evo i kako je došlo do suradnje:

– Branimir Bubica je snimio spot za jednu od svojih pjesmama i meni se spot jako svidio. Bacio sam oko da vidim tko je redatelj i tu se pojavio Tomislav. Kontaktirao sam ga preko Fejsa i skužio da on stoji iza Plutons Productiona i oduševio se. Sanju sam još davno planirao angažirati za fotkanje apartmana, ali se nešto u međuvremenu izjalovilo. Jako mi se sviđa način na koji ona gleda na fotografiju – kaže nam Slaven o suradnji s Tomislavom Dugandžićem i Sanjom Lydiom Kulušić koja je također radila na spotu.

Foto: Joško Herceg

Otkrio nam je i kako je ljeto prepuno obaveza van glazbenih aktivnosti s obzirom da ima restoran i apart hotel, ali zato zima dođe kao idealna za glazbu i skladanje.
– Većinom su to kasni noćni sati uz gitaru i pokoju čašu vina. Životne situacije… dobre, loše… tako nastaju pjesme – kaže nam Slaven.

Gostima često zapjeva u svom restoranu. Naročito kad su neki rođendani u igri. Gitara je tu cijelo vrijeme tako da i gosti njemu zasviraju i stvori se super atmosfera.

– Nadam se da će vam se pjesma svidjeti i da vam neće biti ‘Svejedno’ – za kraj poručuje Slaven kojeg možete pratiti na njegovom Facebook profilu.