Popularni švedski DJ i producent Avicii predstavlja novo EP izdanje

by kol 16, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Nakon više od godinu dana izbivanja s glazbene scene, popularni švedski DJ i producent Avicii predstavlja novo EP izdanje “AVĪCI (01)”.

“AVĪCI (01)” prvo je od tri EP izdanja, koji će zajedno činiti novi studijski album. Izdanje sadrži šest pjesama, a na kojima gostuju Rita Ora, AlunaGeorge, Billy Raffoul, Vargas & Ragola te Sandro Cavazza. Pjesma koja posebno ističe je ona nastala u suradnji s pjevačicom Ritom Orom – “Lonely Together”.

“Na prvom EP izdanju želio sam obuhvatiti pjesme koje fanovi žele čuti, kao i nove koje još nisu imali prilike čuti.” – naglašava Avicii

Otkako je najavio pauzu kada su u pitanju nastupi, Avicii je u potpunosti posvećen putovanjima te stvaranju glazbe. Iako nije potvrdio kada možemo očekivati druga dva EP izdanja, sudeći po vremenu koje provodi u studiju i njegovom entuzijazmu, vjerujemo kako će to biti veoma skoro.

“Veoma sam uzbuđen što se ponovno vraćam glazbi. Prošlo je previše vremena od mog posljednjeg projekta i ne sjećam se kada sam posljednji put bio ovoliko uzbuđen.” – Avicii.

Hrvatskoj publici izdanje “AVĪCI (01)” dostupno je u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa