Popularna pjevačica i kantautorica Mia Dimšić nastupa u Lisinskom

by stu 8, 2023Domaća glazba, Vijesti

Osječka kantautorica nastupit će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u nedjelju, 26. studenoga, gdje će premijerno izvesti pjesme s novoga studijskog albuma, ali i pjesme s prethodnih albuma Život nije siv , Sretan put te albuma Božićno jutro. Mia je lani predstavljala Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom Guilty Pleasure.

Nakon što je u listopadu objavljena njezina nova pjesma Bejbe, novi album Monologue može se ekskluzivno poslušati na streaming platformama. Upravo na svoj rođendan, 7. studenoga, Mia Dimšić je predstavila svoj novi album, ujedno i prvi na engleskom jeziku. Monologue predstavlja talentiranu pjevačicu i kantautoricu u novom svjetlu, s pjesmama na engleskom jeziku iza kojih stoji uigrani autorski tim, koji uz Miju čine Damir Bačić i Vjekoslav Dimter.

U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivnom energijom osvojila vrhove svih top-ljestvica i naslovnice brojnih časopisa. Za njezine koncerte uvijek se traži ulaznica više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovito nastaju nakon svakog njezina nastupa.

 

Ulaznice, po cijenama od 15, 20 i 25 eura, mogu se kupiti na blagajni Dvorane ili online.