Ponovna suradnja Šime Bubice i Rock Akademije!

Podijeli objavu

Nakon uspješne suradnje sa Zagrebačkom školom za popularnu i jazz glazbu na pjesmi “Dušo moja”, pjevač i glumac Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, Šime Bubica nam je s istom ekipom pripremio spot za svoju najnoviju pjesmu koju je izveo na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku.

Mladost, lepršavost, srčanost, simpatičnost i ogromna količina energije obilježila je njihov nastup na Večerima novih skladbi. Šimi ovo nije prvi put da nastupa na Festivalu u Šibeniku, dapače ovo mu je bio trinaesti put i najdraži do sada.

– Sve ove naše suradnje su napravile jednu divnu energiju između ansambla i mene i zato mi je svaka nova suradnja ili neformalno druženje s njima posebno i jako me veseli. Divni su to ljudi i upravo smo zajedno s njihovom profesoricom i mojom prijateljicom Majom Jakoliš, snimili svoj zajednički video spot u režiji Željka Petreša, koji će se, nadam se svidjeti publici.- uzbuđeno je nadodaoŠime.

Tekst za pjesmu Di si sad” napisao je Šibenčanin Frane Bilić, autor popularne Da te mogu pismom zvati”, a njegove stihove uglazbio je sam Šime Bubica. Aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Toni Eterović, a sve to u izdanju diskografske kuće Scardona.

Da se Šime u zadnje vrijeme ozbiljno vratio glazbi potvrđuje i činjenica da već početkom rujna ulazi u studio i počinje jednu, kako kaže, vrlo posebnu i neobičnu suradnju u svakom smislu, koja će možda biti velika prekretnica u njegovoj glazbenoj karijeri. No, to nam tek ostaje za vidjeti, jer za sada nije htio otkrivati detalje.