Pogledajte video spot Davida Temelkova ‘Sve je prolazno osim tvoje ljubavi’!

by srp 5, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

David Temelkov svoj put na glazbenoj sceni, gradi polako, ali prije svega sigurnim korakom.

Kako i ne bi, kada je oko sebe okupio najbolju moguću ekipu, predvođenu hitmakerom Miroslavom Rusom.

Suradnja spomenutog dvojca, do sada se već puno puta pokazala dobitnom, a sudeći prema onome što su nam pripremili za ovo ljeto, uspjeh će se itekako ponoviti!

Novom Rusovom pjesmom ‘Sve je prolazno osim tvoje ljubavi’, David je ponovno osvojio srca i dušu publike kako u eteru, tako i na poznatoj pozornici u Vodicama, gdje je nastupio na CMC Festivalu.

‘CMC je svojom snagom i utjecajem postao jedan od vodećih glazbenih festivala, ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj regiji. Biti na tom festivalu, postala je stvar prestiža i mi smo bili, naoružani mojom novom pjesmom u izvedbi impresivnog Davida Temelkova. Pjesma je u ritmu ljeta i vjerujem da su je ljudi kao takvu i prepoznali.’, kazao je Miroslav Rus.

Pjesma je sada dobila i svoj video spot, dio kojeg je sniman u režiji Hit Produkcije, dok u ostatku, publika ima prigodu vidjeti kako je to izgledalo na samom festivalu.

‘Ljeto i sunce nose vedrinu u svačiji život, pa se nadam da i ova pjesma nekome razvedri dan! Dragi moji uživajte u ljetu, odmorite se, pjevajte i zabavite se, jer i ljeto je prolazno. Sve je prolazno osim ljubavi, zar ne? Drago mi je da sam se ovom pjesmom predstavio Vodičkoj publici i ove godine, te smo sa CMC festivalom otvorili sezonu zabave i ljetnog ludila. Bilo mi je zadovoljstvo pjevati sa vama.’!, istaknuo je David Temelkov.