Podijeli objavu

Predzadnji tjedan kolovoza u programu primoštenske diskoteke donosi dva velika ljetna koncerta na otvorenoj terasi kluba. Prvo je danas na raspredu srbijanska zvijezda pop-folk glazbe Aca Lukas, a već u petak Mladen Grdović napravit će feštu za kraj ljetne sezone odličnih koncerata u Aurora klubu.

Večeras od 22 sata najbolja diskoteka na Jadranu otvara svoja vrata za sve obožavatelje Ace Lukasa, jednog od najpoznatijih srbijanski pop-folk pjevača, koji je već godinama tražena roba na ovim prostorima. Na radost mnogih obožavatelja, Aca će večeras pod zvjezdanim nebom vanjske terase Aurora kluba održati još jedan koncert za pamćenje. Uživo će pjevati svoje najveće hitove iz preko 20 godina duge plodne karijere. Tko nije do sad, ulaznice za veliki koncert Ace Lukasa, može nabaviti i večeras na blagajni kluba po cijeni od 130 kuna do ponoć, odnosno 150 kuna iza ponoći.

A već u petak, jedan od kraljeva domaće zabavne glazbe, Mladen Grdović penje se na veliku binu Aurora kluba da napravi pravu veselicu i feštu za kraj koncertne sezone primoštenske diskoteke. Zadranin koji je vlasnik nekih od najvećih zabavnih hitova na domaćoj estradi, održat će koncert o kojem će se dugo pričati. Poznat po tome da su mu koncerti prave fešte za dušu i tijelo, Grdović će na svoj prepoznatljiv način staviti točku na kraj ljetnih koncerata u Aurora klubu. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 70 kn mogu se kupiti na Adriaticket prodajnim mjestima ili online servisu.

To nije sve od ovotjednog programa u Aurori. Između dva sjajna koncerta, u srijedu na rasporedu je još jedan Ladies Night, večer posvećena ljepšem spolu, kad su ženama ulaz i piće besplatni. Subota donosi završni Pjena party, posljednje izdanje popularne večeri kad se uz puno pjene na vanjskom bazenu kluba pleše i zabavlja na najbolje ljetne glazbene hitove.

Vidimo se na plesnom podiju najbolje diskoteke na Jadranu – Aurora Kluba!