Podijeli objavu

S početkom nove godine, Dare Kaurič pod imenom Mr. Darwin Chill predstavlja novi glazbeni projekt, sasvim drugačiji od njegova dosadašnjeg rada u sklopu kojega je objavio i album “Night Flight (To Buenos Aires)”.

Do sada smo imali priliku čuti 3 singla: “Pray” na kojoj gostuje vrhunska jazz, soul i blues glazbenica Maja Predatoria, „Tango mama“ i „Not Given For Nothing“.

Pjesma je, kao i sve ostale na albumu, rad Dare Kauriča, s time da je tekst za ovu pjesmu napisala Darina sugrađanka Bereka. Emotivna pjesma u koji blješti Martina Majerle, obogaćena je s gitarama Dejana Dimeca aka Dean Dimme.

Autor i koautor glazbe i teksta svih pjesama na albumu je Dare, a producent albuma je Iztok Turk čije se ime veže uz mnogobrojne brojne vrhunske glazbene grupe poput Videosex te Laibach.

Za ovaj glazbeni projekt, Kaurič je oko sebe okupio profesionalce i velike glazbenike koje veže ista ljubav prema muzici.

“Širok raspon glazbenih žanrova za mene je uvijek bio beskrajno polje inspiracije za nove glazbene priče koje toliko strastveno svakodnevno otkrivam i stvaram!” – izjavio je Dare.