Pogledajte novi spot Soul Fingersa – “I Saw Mommy Kissing Santa Claus”

by pro 15, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Da rolanje nije samo ljetni sport, pokazuju Soul Fingersi čiji je pjevač usred zime stao na role za potrebe snimanja spota za pjesmu “I Saw Mommy Kissing Santa Claus”. Radi se naime o spotu pjesme koju ovi sjajni zabavljači rado izvode u svom aranžmanu upravo u ovo vrijeme kada vlada adventska atmosfera.

Ovim spotom Soul Fingersi ujedno najavljuju i svoj program Soul, Smile&Style Christmas special s kojim su već krenuli u brojne gradove u Hrvatskoj i regiji čime će ovu koncertnu godinu privesti kraju. Svi Zagrepčani, ali i brojni turisti koji su u hrvatskoj metropoli odlučili potražiti zabavu u najluđoj noći, imat će priliku to napraviti i uz Soul fingerse na Trgu bana Jelačića. Naime, upravo će ovaj bend odbrojati zadnje sekunde 2017.godine i ispratiti ju na svoj urnebesan i energičan soul način.
Dio spota “I saw Mommy kissing St Claus”, sniman je na prošlogodišnjem Adventu u Zagrebu, na kojem su nadahnuti Soul Fingersi svojim prigodnim programom – Soul,Smile&Style Christmas special, oduševili mnogobrojnu publiku Paviljona na Zrinjevcu i unatoč hladnom vremenu priredili večer koju će zasigurno mnogi pamtiti. No, upravo je jedna anegdota nakon tog koncerta spot odvela u jedan drugi smjer. Naime, oduševljenje na licima publike i koncertna atmosferate večeri izazvali su nakon koncerta toliko uzbuđenje kod Harisa – jednog od dvojice frontamana Soul Fingersa, da se te noći poželio voziti gradom na rolama.

Bit će zabavno!

„Volim se rolati noću, kad je grad pust. Ima grad neku čaroliju, koje nema danju. Dok rolam, u glavi mi svira mnogo ritmova. Te večeri nakon koncerta na Zrinjevcu, otišao sam se rolati i rekao to Denisu, a on se ubrzo s dvojicom prijatelja odjednom stvorio u gradu. Donio je moje odijelo za nastup, kamere, rasvjetu i rekao – sad kad rolaš, samo pjevaj I saw Mommy kissing St Claus, a mi ćemo te snimati. Dok sam rolao, oni su me iz gepeka auta osvjetljavali i snimali. Cijelu smo se noć vozili pjevajući po okićenom gradu. Bilo je genijalno – morali bi to češće raditi. Noć za pamćenje…“rekao je Haris, a Denis dodaje: „Zadovoljni smo sa snimljenim.Eh,da smo još otkrili čiju mamu ljubi Djed Mraz, billi bismo još zadovoljniji!“

Za 2018. godinu, Soul Fingersi samo kratko poručuju – Bit će zabavno!