Pogledajte kako izgleda ‘Samo ljubav’ Marka Kutlića!

by srp 3, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Par dana dijeli nas od Splitskog festivala, na kojem će Marko Kutlić, predstaviti svoju novu uspješnicu ‘Samo ljubav’.

Ovdje nije riječ, tek o “običnoj ljubavnoj pjesmi” već o skladbi koja govori o ljubavi kao pokretaču svega dobrog u svemiru.

Iznimno snažan Markov vokal, te nevjerojatna svestranost, opet dolaze do izražaja u skladbi koju autorski potpisuje već poznati dvojac njegovih suradnika, Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji su i ovoga puta zaslužni za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

‘“Samo ljubav” naziv je moje pjesme, a odabrao sam ju kao svoju ljetni singl jer mislim da je ljubav ono što ljudima u današnjem svijetu najviše fali.

Opterećeni smo, živimo u teškom vremenu, trčimo na sve strane i žurimo, glave su nam zabijene u ekrane, a zaboravljamo na ono jedino što je bitno, a to je čvrst zagrljaj, iskren pogled i druženje sa najdražim ljudima.’, kazao je ovom prigodom Marko.

U svom prepoznatljivom stilu, ‘Samo ljubav’ ima i odličan video spot, a i ovaj, kao i prethodni odiše upečatljivošću i posebnom atmosferom.

‘Video sam snimio na Buranu, prekrasnom otočiću u blizini Venecije. Ideju za lokaciju imao je moj dragi producent i prijatelj Igor Ivanović, koji je ujedno uz Marka Vojvodića i autor pjesme.
Lokacija se savršeno uklopila u priču videa, jer je puna predivnih malih kućica raznih boja, a i slučajni i veseli prolaznici, koje smo pitali žele li sudjelovati u samom snimanju odigrali su veliku ulogu.
Uživajte uz pjesmu i spot ovo ljeto. Volim vas sve!’, ističe Kutlić

Na samome kraju, prepuštamo vas nekoliko minuta u svijet ljubavi Marka Kutlića!