Podijeli objavu

Par dana dijeli nas od Splitskog festivala, na kojem će Marko Kutlić, predstaviti svoju novu uspješnicu ‘Samo ljubav’.

Ovdje nije riječ, tek o “običnoj ljubavnoj pjesmi” već o skladbi koja govori o ljubavi kao pokretaču svega dobrog u svemiru.

Iznimno snažan Markov vokal, te nevjerojatna svestranost, opet dolaze do izražaja u skladbi koju autorski potpisuje već poznati dvojac njegovih suradnika, Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji su i ovoga puta zaslužni za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

‘“Samo ljubav” naziv je moje pjesme, a odabrao sam ju kao svoju ljetni singl jer mislim da je ljubav ono što ljudima u današnjem svijetu najviše fali.

Opterećeni smo, živimo u teškom vremenu, trčimo na sve strane i žurimo, glave su nam zabijene u ekrane, a zaboravljamo na ono jedino što je bitno, a to je čvrst zagrljaj, iskren pogled i druženje sa najdražim ljudima.’, kazao je ovom prigodom Marko.

U svom prepoznatljivom stilu, ‘Samo ljubav’ ima i odličan video spot, a i ovaj, kao i prethodni odiše upečatljivošću i posebnom atmosferom.

‘Video sam snimio na Buranu, prekrasnom otočiću u blizini Venecije. Ideju za lokaciju imao je moj dragi producent i prijatelj Igor Ivanović, koji je ujedno uz Marka Vojvodića i autor pjesme.
Lokacija se savršeno uklopila u priču videa, jer je puna predivnih malih kućica raznih boja, a i slučajni i veseli prolaznici, koje smo pitali žele li sudjelovati u samom snimanju odigrali su veliku ulogu.
Uživajte uz pjesmu i spot ovo ljeto. Volim vas sve!’, ističe Kutlić

Na samome kraju, prepuštamo vas nekoliko minuta u svijet ljubavi Marka Kutlića!