Pogledajte kako izgleda ‘Dobra strana života’, Sandija Cenova

Podijeli objavu

Nepunih tjedan dana prošlo je otkako je u radijski eter pušten novi singl Sandija Cenova ‘Dobra strano mog života.

Kako nam je sam Sandi otkrio u razgovoru, pozitivnih reakcija i komentara, ne nedostaje, a svoje uzbuđenje povodom nove pjesme pjevač nimalo ne krije.

Jedno je sigurno, romantičar i glazbenik, koji nas više od dvadeset i pet godina oduševljava nekim od najljepših ljubavnih stihova, ponovno je uspio.

Nova pjesma ‘Dobra strano mog života’, na prvu ostavlja ‘ožiljak’ na srcu, a autorski ovoga puta iza nje stoji Armin Šaković, koji je napisao glazbu i tekst, dok su sve to u sjajan aranžman uspješno ‘upakirali’ Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla.

Foto: Denis Miloš (DM Studio)

Cijela priča, oko nove skladbe, otkrio nam je Sandi, dogodila se sasvim spontano, ‘Pjesma ‘Dobra strano mog života’ dogodila se, kako se kaže, naglo. Istu mi je poslao, moj dugogodišnji veliki prijatelj i autor, Armin Šaković iz Sarajeva, i rekao da je snimim. Kada sam je prvi put slušao, na refrenu su mi zasuzile oči. To mi se rijetko događa za neku pjesmu, ali ovo je u meni probudilo emociju na najjače, i mislim da će ljudi to osjetiti.

Sandi je snimio video spot sa ekipom DM Studija, u režiji Denisa Miloša i Josipa Šomođija, sa kojima radi već duže vrijeme.

‘Sve smo iznijeli kroz američku gangstersku priču, da nešto promijenimo, ali i da damo neku ozbiljnost pjesmi, jer mislim da to apsolutno zaslužuje. Ante Pecotić napravio je sjajan posao sa aranžmanom, i nadam se kako smo dobili tu emociju, koju je Armin zamislio, kada je pisao pjesmu.’, otkrio je Sandi povodom premijere video spota.