Naslovnica Fashion & Beauty Pogledajte finalistice Izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske

Pogledajte finalistice Izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske

Podijeli objavu

Finale manifestacije Najljepša mama Hrvatske održava se i treću godinu 1. rujna u Šibeniku. Ove godine je 18 mama odabrano na tri regionalna izbora koji su održani u Osijeku, Splitu i Zagorju.

Od početka, cilj ovog natjecanja nije samo prikazati ljepotu žene već istaknuti uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Ovo je svojevrsna nagrada koju majka poklanja sebi jer će izdvojiti jedan dan da zasja na pozornici i predstavi svoje posebnosti i vrline. Kako majke svoju karijeru, snove i želje često stave na čekanje kada svu pažnju i brigu koncentriraju na djecu i obitelj mi im dajemo mogućnost da se zabave, sklope nova prijateljstva, odvoje vrijeme za sebe, zasjaje te prožive trenutke za pamćenje.

Natjecateljice dolaze iz cijele Hrvatske te su podijeljene u dvije dobne skupine 23-39 godina i 40-53 godine (kategorija Dijamant).

U kategoriji od 23 do 39 godina natječu se:

Klara Bošnjak, 29 godina, Beloi Manastir
Ivana Štengl, 34 godine, Virovitica
Daliborka Lesar, 39 godina, Osijek
Kristina Pivalica, 27 godina, Split
Vedrana Ilić, 37 godina, Solin
Antonia Dujmović, 38 godina, Split
Ana Vukičević, 35 godina, Šibenik
Ljubica Radović, 30 godina iz Podstrane
Maja Vincek, 30 godina, Varaždin
Ana Japec Buneta 25 godina, Karlovac
Anamarija Kufrin 35 godina, Klinča Sela
U kategoriji Dijamant ,od 40 do 53 godine natječu se sljedeće finalistice:
Ankica Biondić, 40 godina, Lipovljani
Ines Novak, 40 godina, Osijek
Marijana Jaman, 44 godine, Osijek
Elizabeth Suzana Kozina, 51 godina, Klis
Branka Vrbanec, 45 godina, Zabok
Marina Peštaj, 44 godine, Donja Stubica
Ljiljana Maršić, 46 godina, Pula

Finale će se održati na trgu Republike Hrvatske a u slučaju lošeg vremena u HNK Šibenik. Ovo će ujedno biti prilika da se premijerno prikaže spot za pjesmu Najljepša mama u kojem pjeva Bojana Jambrošić, tekst je napisao Siniša Kostelac, uglazbio Hrvoje Herček, snimano je u studiju Tonija Eterovića, a spot je režirao Dario Lepoglavec. Vjerujemo da će svojevrsna himna Izbora za najljepšu mamu postati omiljena pjesma u mnogim prilikama. Osim spota, program će upotpuniti humanitarna modna revija bivših misica u haljinama modne dizajnerice Karmen Herceg.

Kako kažu organizatori – djeca su najveće blago svijeta – pa su stoga organizirali 30. kolovoza u Šibeniku, četverosatnu likovnu radionicu s djecom iz Udruge Aurora, koja okuplja osobe oboljele od cerebralne paralize, dječje paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta.

Natjecanje između ostalog ima i druge ciljeve, a to su promidžba turizma, kulture, običaja i tradicije pa je pokrenut i gastronomski projekt pod nazivom ‘Food, art & wine’.