Podijeli objavu
Foto | Tomislav Jagar

Predvođeni jednim od najživopisnijih likova naše glazbene scene, jedinstvenim Davorom Gopcem, Psihomodo pop su u četvrtak navečer u dvorištu Medike promovirali posebno, Blue Edition vinilno izdanje albuma “Digitalno nebo”.

Psihomodo žari i pali na svakoj svojoj svirci pa su tako i sinoć, u intimnijoj atmosferi zbog ograničenog kapaciteta, pod vedrim zagrebačkim nebom oduševili publiku i potvrdili da je glazba segment koji se mora konzumirati uživo.

Foto | Tomislav Jagar

Promocija i njihova prva svirka na toj lokaciji, održana u organizaciji Dostave Zvuka, privukli su najveće fanove i ljubitelje Psihomodo rokenrola, a Gobac je svojim autogramima i inspirativnim crtežima ukrasio vinile (i ne samo njih) mnogim obožavateljima. Minglanje i poziranje, sreća i smijeh, Psihićima su bili kao melem na ranu, budući da je svirki manje nego ikad.

“Digitalno nebo” će se vrtjeti na mnogim gramofonima i obogatiti mnoge vinilne kolekcije, ali ipak, pozornica je nazamjenjiva pogotovo kad se na njoj nađe Psihomodo pop i Davor Gobac koji “Brz k’o munja” širi svoju zarazano dobru energiju i poručuje “Sve će biti u redu”, unatoč trenutnom novom (ne)normalnom okruženju.

Foto | Tomislav Jagar

“Jučer je u Medici na promociji našeg novog blue vinila “Digitalno nebo” bilo odlično. Zahvaljujemo se svoj publici koja se pridržavala mjera i bila odlična. Voli vas vaš Psihomodo pop.” – sinoćnju svirku i promociju koncizno je komentirao Dado Gobac.

Do nove prilike za žestoki rokenrol uživo, uživajte u zvuku blue vinyla “Digitalno nebo” koji je u prodaji u svim bolje opremljenim glazbenim knjižarama diljem zemlje i na Dallas Web Shopu.