Podijeli objavu

U petak počinje pretprodaja ulaznica za nastup Kristijana Molnara u subotu 7. travnja u šibenskom klubu Kuglana gdje će jedino i biti moguće nabaviti karte. Broj ulaznica za taj party sezone je ograničen.

Molnar je najpoznatiji beogradski DJ kojeg kritičari smatraju jednim od najjačih imena na sceni elektroničke glazbe ovog dijela Europe, a u Kuglanu dolazi s odličnim preporukama promotora koji ga nazivaju ‘tipom koji uvijek ima recept za odlično posjećen party’.

Na sceni je više od desetljeća, i to ne samo kao DJ. Njegov radio show ‘Christallization’, u kojem emitira i promovira širok spektar glazbenih žanrova,’ nadaleko je poznat te ga cijeni publika i struka – piše šibenik.in

U Hrvatskoj odavno ima brojnu publiku pa nije ni čudo da je resident zagrebačkog kluba Masters, a sve češće nastupa i drugdje diljem Europe, ponajviše u Nizozemskoj, Švicarskoj, Francuskoj i drugdje po starom kontinentu.

Zbog specifičnog stila sviranja i umijeća savršene prilagodbe eventima na kojima nastupa, Molnara često nazivaju kameleonom, a upravo takav predstavio se publici na dva Stereotipa, zatvaranju Dance Arene lanjskog Exita kao i na festivalima Sonus, Lovefest, Sea Dance i drugdje. Fanovi obožavaju njegov Boiler Room session u beogradskom klubu 20/44, s publikom sa svih strana pulta kako DJ-i sviraju i u šibenskoj Kuglani.

‘Situacija je to u kojoj su se našli razni DJ-evi, a mnogi žele da se nađu u njoj. Čini mi se da to nikome nije najugodnije iskustvo, ali je u isto vrijeme čudno, lijepo i dobro. To su čari Boiler Rooma i modernog doba – puštati ili praviti muziku dok vam je publika iza leđa, a ispred vas apsolutno nitko’, kazao je nedavno na tu temu Molnar koji često nastupa s najvećim imenima elektroničke glazbe kao što su Jeff Mills, Âme, Rødhåd, Dixon, Morphosis, Roman Flügel, Black Coffee, Red Axes, Tale of Us, Rebolledo, Job Jobse, David August i mnogi drugi.

Razmetljivo je svestran, uvijek pozitivan, a za sebe kaže da je samo znatiželjan i da nas nikad neće iznevjeriti u nastojanjima da na svakom svom nastupu stvori sjajnu atmosferu u kojoj će se ugodno osjećati publika najšireg spektra.

Upravo s takvim raspoloženjem najavljuje svoju šibensku premijeru te još jednom poručuje: ‘U Kuglanu svakako povedite osobu koja voli plesati jer u subotu 7. travnja plesat ćemo all night long!’.

Ulaznice će se u pretprodaji prodavati po cijeni od 50 kuna, a na dan nastupa bit će 70 kuna.

U Kuglani će biti živo i ovog vikenda. U subotu je program D-beats kada anstupa šibenski DJ mr.D i njegov zadarski kolega Darko Kustura, a nedjelja je rezervirana za Tour de Sound uz nastup sva četiri člana tog kolektiva – Santiago Batacosta, Tabula, Bake Junior i Lawrence Klein