Počinje 4. RockOff – u Rijeci nastupaju Mirna i Manntra, a u Zagrebu Mjuzikl

by ruj 29, 2017Domaća glazba, Festivali, Vijesti

Ovaj vikend počinje 4. izdanje Karlovačko RockOff festivala! Festival je to koji je pokrenulo Hrvatsko društvo skladatelja kako bismo upoznali energiju domaćih autora i izvođača. Ove godine zabilježen je rekordan broj prijava, a stručni je žiri i ovaj put imao pune ruke posla.

Već ovog vikenda riječkoj će se publici predstaviti Mirna s pjesmom „Zašto“ koju je jučer predstavila kao novi službeni singl.

„Prijavila sam se na ovogodišnji RockOff jer smatram to izvrsnom prilikom za predstavljanje mog autorskog rada publici i također smatram to prilikom za otvaranje nekih drugih vrata za moje buduće javne nastupe. Nastup na ovogodišnjem Karlovačko RockOff festivalu za mene je jako značajan pošto će mi, upravo tamo biti prvi live nastup s mojim autorskim pjesmama. Moram priznati da sam jako uzbuđena i sa znatiželjom iščekujem reakcije publike. Nadam se da će ljudi posjetiti festival u što većem broju i pružiti podršku.“ – rekla je Mirna

Isti dan i na istom mjestu nastupit će i Manntra s pjesmom „Ne laži“ za koju su nedavno snimili i video spot

https://www.youtube.com/watch?v=0l6zrxMgv48

Kako doživljavaju svoj nastup na festivalu opisao je Marko iz Manntre: „Drago nam je što smo dio RockOffa jer vjerujemo da takvi festivali mogu doprinijeti razvitku scene na način da malo probuše tampon koji je medijski prisutan prema bilo kojoj glazbi, a da nije zabavna ili strana.“

19.10 u Zagrebu, u klubu Katran, nastupit će mladi bend Mjuzikl koji će uživo predstaviti svoju pjesmu Marilyn Monroe.

Spot koji prati novu pjesmu mladih Zagrepčana djelo je Darka Drinovca, također vjernog suradnika benda. Mjuzikl se javnosti prvi put predstavio 2013. godine. Do danas njihov glazbeni opus čine pjesme kao što su “Susjeda”, “Moreno” te  “Ti i ja”, s kojom su nastupili na prvom izdanju RockOff festivala 2014. godine.

Članovi žirija RockOff festivala

Direktor festivala Hrvoje Horvat, Damir Martinović Mrle, Lada Furlan Zaborac, Alen Marin i Denis Mujadžić Denyken.

Sve novosti oko festivala pratite službenoj Facebook stranici Rock off festivala