Počeo South Point Rock&Ride, nakon Atomskog skloništa večeras Hladno Pivo

by kol 12, 2017Domaća glazba, Festivali, Vijesti

Moto klub Dvije Rote ponosno predstavlja najveći Rock and Bikers party južnoga dijela Hrvatske. Od ove godine u srcu sezone Dubrovnik, a i Južni dio Hrvatske biti će bogatiji za još jedan veliki rock događaj koji će okupiti sve ljubitelje vožnje na “Dvije rote”, a i ljubitelje dobre rock svirke. Bogati glazbeni i dnevni program provest će vas kroz čarobni dio dubrovačke obale, Konavala i magične Orsule.

Prvog dana South Point Rock&Ride festivala koncert su održali legendarni bend Atomsko sklonište koji su proslavili 40 godina karijere:

12.08. SUBOTA
Veliki rock party uz Hladno pivo i Bjeloušku

Od samog jutra u Šišinom dubu u kampu se uz dobre rock vibracije održavaju i moto igre, a očekuje se dolazak gostiju iz svih krajeva. U 15 sati kreće veliki defile.

Defile je zamišljen u tri etape sa pauzama, te će proći kroz gotovo cijele Konavle u totalu cca. 80km.Prava etapa kreće iz kampa Šišini dubi, nastavlja prema jugu rutom Pridvorje, Dubravka, Zastolje, Gruda, Pločice, Vitaljina te dolazi na najjužniju točku Hrvatske na Prevlaku. Na Prevlaci se planira pauza uz okrepu za sudionike defilea. Nakon pauze nastavak vožnje donjom bandom prema Cavtatu.Druga etapa nastavlja sa Prevlake za Molunat, te preko Poljica, Radovčića, kroz Popoviće , Komaje i Močiće do Cavtata. U Cavtatu pauza za piće i razgledavanje.
Nakon pauze kolona iz Cavtata kreće u smijeru Čilipa, te se prolazi mimo club house moto kluba Dvije Rote i vraća se u kamp u Šišine dube.

Nakon povrataka iz defilea druženje u kampu se nastavlja uz razne moto igre, te dodjelu zahvalnica za moto klubove.

:: stage u pripremi za večeras ::

Od 20:30 u iznimno bogatom večernjem programu očekuju vas nastupi čak tri benda. Konavoski bend BJELOUŠKA zagrijati će atmosferu izvodeći rock hitove u vlastitom aranžmanu. Za sam kraj ovog dijela s ponosom Vam možemo najaviti nastup jednog od najuspješnijih hrvatskih punk/rock sastava HLADNOG PIVA. Koncertni dio programa završava oko 01h, nakon toga zabava se nastavlja uz DJ-a do ranih jutarnjih sati.
Večeras su svoj koncert trebali održati i Atlantida no zbog bolesti članova benda taj koncert je otkazan.

Ulaz u Šišine dube 12.08. 70.00 KN na ulazu. Bikerima ulaz besplatan i osigurano mjesto za spavanje u kampu.

NEDJELJA 13.08.

08.00-12.00. DORUČAK I ISPRAĆAJ GOSTIJU.
Tokom jutarnjih sati u nedjelju, spremamo ispraćaj naših gosta, pripremamo doručak i oproštajnu kavicu, do novog SOUTH POINTA dogodine.