Podijeli objavu

Publika će tijekom sljedeća dva tjedna na službenoj web i Facebook stranici te na javnom Viber profilu Cesarice moći glasovati za pjesme:

Budi – Saša Lozar
Lozinka za sreću – Magazin
Ljubav, ništa više – Franka
Sto sam dana pio – Željko Bebek
Volim te, volim – Nina Badrić

Novi singl Saše Lozara „Budi“ je ljubavna priča koju će razumjeti sve generacije. Radio-friendly, lijepo plovi i nosi dašak prošlog vremena te prepoznatljivost i stil autora/tekstopisca i glazbenog producenta Predraga Marinjaka-Peggya, jednog od najuspješnijih autora i glazbenika. Peggy je zaslužan, između ostaloga, za prethodne uspješnice i radijske hitove Saše Lozara, poput “Tajno”, “Tebi”, “Da” i “Za nas dvoje”.

Multitalentirani karizmatik i vokalni virtuoz Saša Lozar nebrojeno puta dokazuje koliko je glazbeni put kojim kroči izazov za njega, te svakom svojom novom pjesmom oduševi ljubitelje hrvatskog popa, radijske urednike, struku i svoje fanove. „Budi“ je potpuno nešto novo, svježe, nepredvidivo glazbeno štivo u kojem se Saša Lozar odlično snalazi.

Svoj šarmantni i glazbeni pečat ovaj puta nam daje i naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina, koji nas svojim solo dionicama vraća u staro dobro vrijeme soula i funka.

Mix i mastering potpisuje, sad već svima dobro poznat, Bojan Šalamon Shalla. Snimljen je video broj u potpisu talentiranog dvojca *Sestrice*, atmosfera je ludo/plesno užarena, nagovještava dugo toplo ljeto s pregršt dobrih tuluma.

Foto: Damir Dešković

U novoj pjesmi “Lozinka za sreću” grupe Magazin svojim snažnim vokalom Andrea Šušnjara pjeva o zatvaranju jedne životne stranice i otvaranju novih.

Snažna, samouvjerena i svoja – moto je kojim se vodi Andrea i upravo tu poruku šalje svojoj vjernoj publici i pripadnicama nježnijeg spola: “Ja sam osoba čvrstog karaktera, rijetko mijenjam mišljenje i stav pa čak i kada je ljubav u pitanju. Upravo o tome govori moja nova pjesma u kojoj sam se odmah pronašla i poistovjetila s njom. Ova pjesma…to sam ja…Inače volim pjevati balade, mislim da mi najbolje pristaju.“

Spot u režiji Lea Bartulice, redatelja koji stoji i iza Magazinovih spotova “Žena, a ne broj” i “Doktore”, snimljen je na čak tri lokacije u Dalmaciji: prekrasnoj povijesnoj utvrdi Sv. Nikole u Šibeniku, Villa na otoku Čiovo i u konjičkim klubu “Natura” gdje Andrea odlazi na satove jahanja i gdje se zaljubila u ove predivne životinje. Upravo je ona htjela da crni pastuh bude glavni lik spota i pokaže svoju ljepotu i snagu te tako u prenesenom značenju ohrabri sve one koji sumnjaju u nove početke.

Foto: promo

Pozitivna, moderna i plesna pjesma “Ljubav, ništa više” novi je Frankin ljetni hit singl kojim najavljuje rad na svojem novom, drugom studijskom albumu. Franka ne krije svoju zaljubljenost u pjesmu: “Ljeto, ljubav, ples i ritam…moje četiri najdraže stvari u jednoj pjesmi! Obožavam onaj trenutak kad čuješ pjesmu i osjetiš sreću! Upravo to mi se dogodilo s pjesmom Ljubav, ništa više. Melodija je to koja me prati od trenutka kad sam ju snimila!”

Glazbu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, a aranžman i produkciju po prvi puta zajednički potpisuju Branimir Mihaljević i njegov sin Marko.

“Ljubav, ništa više ima zaista lijepu poruku. Pustite melodiju da vas vodi, neka bude vaša pjesma ljeta uz koju ćete doživjeti nezaboravne trenutke koje ćete veselo nositi u sebi”, poručuje Franka.

Video spot za pjesmu, premijerno objavljenu na Frankinom YouTube kanalu, sniman je na lokacijama njezinog rodnog grada Labina, što je svojevrsna zahvala za dosadašnju potporu koju su joj pružali. U spotu osim plesača, njezinih prijatelja, sudjeluje i Frankina sestrična Iskra i pas Oskar, a režiju potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Foto: Ljubo Zdjelarević

Novi singl “Sto sam dana pio” legendarni Željko Bebek predstavio je prvi put uživo na CMC festivalu Vodice 2019.

Autor teksta Fayo te autor glazbe i aranžmana Branimir Mihaljević koji potpisuje glazbenu produkciju i mastering u čijem je Karpo studiju Bebek snimao novu pjesmu, napravili su još jednu sjajnu pjesmu koja je u samo mjesec dana od objave skupila više od 780.000 pregleda na YouTube-u. Spot za ovu pjesmu povjeren je sve angažiranijoj redateljici Sandri Mihaljević koja je cijelu ekipu glazbenika i Bebeka snimila u prekrasnom Parku prirode „Odransko polje“ u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Bebek je nedavno objavio Blu-ray i dvostruki CD „Live“ sa snimkom njegovog spektakularnog koncerta u Ciboni održanog prošle godine povodom Dana žena. Bila je to završnica njegove turneje „Ono nešto naše“ kojom je obilježio prošlu godinu.

Foto: promo

Na prekrasnom imanju obitelji Veljka i Olge Drinković, Plage Cachée glamping u Jelsi na otoku Hvaru, Nina Badrić snimila je spot za pjesmu “Volim te, volim”. Prirodna ljepota otoka je bila savršena kulisa za romantične kadrove u kojoj su glavni akteri Nina i hrvatski glumac Slavko Sobin.

Pod redateljskom palicom Daria Radušin, Nina je ekranizirala pjesmu za koji je sama napisala glazbu i tekst: ”Ovu pjesmu napisala sam još prije četiri godine i čekala je do sada ‘u ladici’. Nakon pjesama Dani i godine i Rekao si čini mi se da je baš sada za nju pravo vrijeme da je ljudi čuju. Slavko Sobin bio je idealan odabir za spot jer nosi u sebi tu emociju i toplinu koja je bila potrebna za priču o kojoj pjesma govori. Priču o ljubavi koja ostaje i ima sretan kraj.”

Produkciju i aranžman potpisuje Predrag Martinjak, a aranžman gudača napisao je Ante Gelo.

Za predložene pjesme s liste za lipanj publika može glasovati do nedjelje, 28. srpnja u ponoć, a glasovati se može putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica m.me/cesarica  i Viber javnog profila Cesarica https://chats.viber.com/cesarica te na službenoj stranici cesarica.org