Počelo drugo izdanje Membrain festivala

by kol 11, 2017Festivali, Vijesti

Membrain festival jučer je započeo svoje drugo izdanje u uvali Minerska u Šibenskom kanalu. Od 10. do 13. kolovoza tako će nastupiti neka od najaktualnijih imena svog žanra iz Engleske, Nizozemske i drugih europskih zemalja. Svoje prošlogodišnje odlične nastupe ponavljaju nizozemski prvaci brzog slomljenog ritma NCT i T&Sugah, a njima se pridružuje i britanska DNB legenda Hydro, te britanski dubstep majstor Sepia i razigrani Francuz Rafael Aragon koji će rasplesati sve svojim Global/Tropical stilom. Predstavnik Hrvatske i regije među headlinerima svakako je Filip Motovunski, najpoznatije domaće DNB ime koji ove godine slavi 10 godina rada te povodom tog velikog jubileja dolazi u Šibenik.

Osigurane su i brodske linije od šibenske rive do Membrain festivala! Brod staje nasuprot Inine pumpe na rivi. Karta u jednom smjeru je 20 kuna. Ostale info na 098 9177 044.

Šibenik – Minerska : 22:30, 00:30, 01:30
Minerska – Šibenik : 04:30, 05:30, 06:30

Dnevni program počinje već od 16 sati na vanjskoj bini uz plažu gdje će uz lagane ljetne ritmove svi posjetitelji imati odličnu glazbenu podlogu dok uživaju u suncu i moru. Večernji program starta od 22 sata kad se u dva napuštena hangara, koji su za ovu priliku pretvoreni u velike bass pozornice, za mix pultom izmjenjuju majstori bas žanrova iz cijele Europe i regije te sviraju od 6 satu ujutro.

Pogledajte što vas sve očekuje na festivalu:

Za sve posjetitelje osiguran je kamp u obližnjem mjestu Zablaće, a cijena boravka u njemu iznosi 80 kuna po danu. Uz bogati i kvalitetni glazbeni program Membrain festival ove godine nudi i niz dodatnih sadržaja, od turističkih ruta po Šibeniku i okolnim otocima, pa da skakanja „bungee jumping“ sa šibenskog mosta. Gastronomska ponuda festivala bit će u skladu s lokacijom i prirodnim okruženjem srednje Dalmacije, tako da će se na meniju naći domaće vino i rakija, pršut, masline, riba i drugi specijaliteti dalmatinske kuhinje.

Cijena dnevne ulaznice iznosi 69 kn, a festivalske (3 dana) 189 kuna.

I ovogodišnji Membrain festival organizira se pod okriljem šibenske udruge P.A.R.K. koju dobro poznajemo po njihovim dugogodišnjim uspješnim projektima – manifestacija Kulturaljka i festival Regius.

Više info na:
www.membrainfestival.com
www.facebook.com/membrainfestival
www.facebook.com/events/314964405571981