Po’ Metra Crijeva u studenom promoviraju album u zagrebačkoj Močvari

by lis 10, 2023Domaća glazba, Vijesti

Riječki ča metalci Po’ Metra Crijeva održat će u subotu 11. studenog 2023. veliki koncert u zagrebačkoj Močvari povodom promocije svog albuma “Boškarin IV” koji je izašao ranije ove godine.

Nakon uspješnih spotova “Čižićka Rapsodija” i “Prokjeti Pust” s novog albuma, singla “Metal je ča” s kojim su nastupili na ovogodišnjim “Melodijama Istre i Kvarnera” i nakon uspješnih promotivnih nastupa diljem Hrvatske, došlo je vrijeme da ča metalci osvoje Zagreb.

Grupa Po’ Metra Crijeva poznata je po spajanju maškarane kvarnerske estetike, metala i tradicionalne Istarske ljestvice koja je dio popisa UNESCO-ve nematerijalne kulturne baštine i spremaju vrhunsku ča metal feštu kakvu stanovnici Zagreba još nisu doživjeli.

“Pozvali smo stara i nova čudovišta, svirat ćemo cijelu novu ploču i sve važne pjesme iz ostatka repertoara, a uskoro ćemo objaviti i specijalne goste koncerta s kojima ćemo stvoriti intenzivan audio-vizualni doživljaj i najjaču ča metal feštu u Zagrebu.” rekli su cure i dečki iz PMC-a, uz vidljivo uzbuđenje.

Uz karte u pretprodaji za samo 8 Eura i 12 Eura na dan koncerta ovo će zasigurno biti zagrebački metal događaj jeseni koji nikako nije mudro propustiti. Karte je moguće kupiti na stranici Močvare, a na dan koncerta bit će dostupne na ulazu u klub.