Pljusak dobre glazbe na Europskom trgu uz Igora Geržinu i Vandu Winter

by pro 16, 2017Domaća glazba, Vijesti

Romantičnoj, kišnoj glazbenoj večeri svjedočila su sinoć razdragana lica posjetitelja Adventa na Europskom trgu. Igor Geržina ponovno je priredio odličnu atmosferu uz sjajnu gošću, poznatu glumicu i pjevačicu Vandu Winter.

Ni kiša koja je padala gotovo tijekom cijelog koncerta nije mogla spriječiti Geržinu i bend da i ovom prilikom održe sjajan koncert serijala “Saxmas Fairytale” u romantičnom adventskom ambijentu pod kišobranima. Igorova gošća, vrhunska solistica Komedijinog mjuzikla Mamma Mia, Vanda Winter nije štjedela glasnice izvedbom poznatih svjetskih uspješnica, a publika ju je nagradila velikim pljeskom.

Iako je Geržina i ovaj put suvereno i energično vladao scenom, svakako valja spomenuti vrhunski glazbeni sastav koji ga je pratio, Elvis Penava na gitari, Dubravko Vorih na basu, Jurica Leikauff na klavijaturama i Marko Lazarić na bubnjevima.

Ova glazbena božićna čarolija nastavlja se već sljedeći četvrtak, 21. prosinca kada je Igorova gošća naša najpopularnija mlada kantautorica, Mia Dimšić. Koncert počinje u 20 sati na Europskom trgu.