Podijeli objavu

Plavi orkestar sinoć je zapalio puni zadarski klub Arsenal i publici servirao fenomenalnu glazbenu večer! Turneja ‘Everblue’ je nakon spektakla u zagrebačkom Domu sportova prije dva mjeseca, preselila na jug i željnim Zadranima pružila večer za pamćenje.

Foto: Toni Bučić

Tijekom koncerta su se nizale bezvremenske uspješnice ‘Suada’, ‘Bolje biti pijan nego star’, ‘Ljubi se Istok i Zapad’, ‘Djevojka iz snova’, ‘Lovac i košuta’, ‘Sava tiho teče’, čije je izvođenje u trenucima, na Lošinu inicijativu, preuzela publika. Njihova je interakcija bila fenomenalna. Kao jedan, svi su pratili Lošu i uzvraćali izuzetnim poznavanjem glazbenog opusa Plavog orkestra.

Foto:Toni Bučić

Generacije koje su uz Plavce odrastale kao i oni koji su ih zavoljeli kasnije, uživali su u nastupu legendarne sarajevske četvorke, a pozitivna je energija prštala Arsenalom od samoga početka.

Odlično raspoložena, rasplesana i raspjevana publika pratila je Lošu, Ćeru I, Ćeru II i Zalepugina i svi zajedno su podigli do vrhunca atmosferu koja je ispunila Arsenal.

Foto: Toni Bučić

Da se pitala publika, koncertom bi dočekali jutro no kraj je ipak bio neizbježan. Kada su uz ovacije pozvani na bis, sa ‘Odlazim’ su zaključili nezaboravno dvosatno zadarsko druženje.

Foto: Toni Bučić