Podijeli objavu

Još samo dan brojimo do dugoočekivanog koncerta Plavog orkestra u velikoj dvorani Doma sportova!

Turneja ‘Everblue’ nakon Sarajeva, Beograda, Züricha i sinoć Ljubljane, u subotu stiže u Zagreb.

Sinoć se u rasprodanoj Areni Stožice tražila ulaznica više. 12 000 obožavatelja legendarnih Plavaca uživalo je u odličnom audiovizualnom iskustvu za koje je zaslužna Skymusic corporation.

U dvorani je tijekom cijelog koncerta vladala iznimno pozitivna atmosfera dok je bend nizao brojne hitove, a cijeli je koncert, kao što će biti i ovaj zagrebački, sniman za njihov prvi live album!

Orkestar je napunio ljubljansku Arenu do zadnjeg mjesta, a isto se očekuje i sutra u Domu sportova

Još je samo mala količina ulaznica za tribinu u prodaji i možete ih kupiti u sustavu Eventim, Rockmarku i Dirty Old  Shopu. Ukoliko se do sutra ne rasprodaju, preostale ulaznice moći će se kupiti na blagajni dvorane koja se otvara u 19 sati, a osim ulaznica na prodajnim štandovima Dallas Recordsa moći ćete kupiti i novi merchandise Plavog orkestra, majice, plakate, cd-e!

Foto: Bruno Sedevčič

Kako bi svi ušli na vrijeme i uživali u cijelom programu i koncertu Plavog orkestra, pozivamo vas da dođete na vrijeme kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Zbog lakšeg pristupa koncertu, osobe s invaliditetom mogu se obratiti bilo kojem zaštitaru koji će priskočiti u pomoć u slučaju potrebe.