Podijeli objavu

Tony Cetinski, koji je prije nekoliko dana dobio jednu od najuvaženijih nagrada, onu za najboljeg pjevača godine ‘Oliver Dragojević’, ima pregršt razloga za zadovoljstvo.

Jedinstveni Tony, našao se u finalu izbora, još tri prestižne nagrade.

Prvo izdanje regionalne nagrade Music awards ceremony, održati će se 29.01. u beogradskoj Stark Areni, a Tony je u finalnom izboru, sa svojim apsolutnim prošlogodišnjim hitom ‘General bez činova’. Glasati možete još uvijek online, na musicawardsceremony.com, ili putem SMS poruke.

Medijska nagrada Zlatni studio, i ove godine dodjeljuje se u brojnim kategorijama, a jedna od najvažnijih svakako je ona za pjevača godine. Upravo u toj, našao se i sam Tony, a svoj glas možete dati OVDJE, ili putem kupona u tiskanom izdanju Studija.

Kraj mjeseca, donosi izbor za još jednu posebnu nagradu. 30.01. u Muzeju Mimara saznat ćemo, koja je pjesma godine, u izboru Narodnog radija. Tony Cetinski u Danu najbolje domaće glazbe, nominiran je sa dva prošlogidišnja hita ‘General bez činova’ i ‘Kao u snu’. Obje pjesme dolaze sa njegovog aktualnog, najprodavanijeg albuma ‘Kao u snu’, koji je dostupan i u ekskluzivnom, limitiranom vinyl izdanju.

Nova godina za Tonyja Cetinskog, zaista je počela kao u snu. Kada se na sve navedeno, nadodaju brojni predstojeći nastupi u najatraktivnijim koncertnim prostorima, slobodno već sada možemo reći kako će 2019., biti u znaku Tonyja Cetinskog.