Pjesma “Papar i sol” grupe Bang Bang dobila odlični spot

by pro 18, 2017Domaća glazba, Festivali, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Zagrebačka pop-rock grupa Bang Bang predstavila je spot za pjesmu ‘Papar i sol’ s kojom će nastupiti na predstojećem, 65. Zagrebačkom festivalu koji će se održati 26. siječnja 2018. godine. Spot je premijerno emitiran na CMC televiziji u petak, 15. prosinca.

Videospot za ‘Papar i sol’ režirali su stalni Bang Bang-ovi suradnici, Ljubo Zdjelarević i Raul Brzić, dok je Ljubo radio montažu. Plesačica u spotu je Andrea Solomun, za šminku je bila zadužena Ivana Bilandžija – Billy, perike je napravila Katica Topčić – Fabula De Forma dok styling potpisuje BiteMyStyle fashion design.

Grupa Bang Bang ove je godine objavila sjajnu suradnju sa Sašom Antićem ‘Kako stoje stvari’, a pjesma ‘Pijani i zaljubljeni’ koja je početkom godine ušla na top liste najemitiranijih pjesama, upravo je svoju premijeru imala na Zagrebačkom festivalu. ‘S prošlim singlom napravili smo mali izlet i dotakli se društveno angažiranih tema. Pjesma ‘Papar i sol’ nije isključivo ljubavne tematike. Poanta je da ljudi suprotnih karaktera i svjetonazora mogu funkcionirati i opstati kako u politici i ostalim društvenim sferama tako i u ljubavnim odnosima, bitan je balans i kompromis”, objasnio je autor i gitarist benda, Hrvoje Prskalo.